Systemutvecklare till Nexer R&D, Stockholm

Systemutvecklare till Nexer R&D, Stockholm

Vi söker nu en medarbetare med erfarenhet av systemutveckling till Nexer R&D!

I denna roll kommer du att arbeta med framtidens innovativa produkter redan idag tillsammans med ett passionerat team på R&D. Vi söker dig som starkt intresse för att lösa komplexa problem. Vilka språk och tekniker du använder är sekundärt, det viktiga är att du trivs med agil mjukvaruutveckling och produktutveckling.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Vad ger vi dig?

Våra kunder finns inom olika typer av produktutvecklande företag och vi brinner för problemlösning inom produktutveckling. Uppdragen varierar mellan att arbeta ute hos kund eller i våra inhouse team. På R&D kommer du att arbeta i teknikens framkant och pusha gränserna för vad som är möjligt. I dagsläget ser vi ett extra stort behov hos våra kunder av kompetens inom AWS och Azure.

Kunskapsdelning är väldigt viktigt hos oss och här har du möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar då vi vill att du ska fortsätta utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur ser din bakgrund ut?

Vi söker dig som:
  • Har minst 3 års erfarenhet som systemutvecklare, testare, arkitekt, mjukvaruingenjör eller liknande.
  • Har erfarenhet av C/C++, .NET, Java eller Python
  • Har intresse för något/några av följande: AWS, Azure, CI/CD, Linux, IoT, Simulering, eller andra närliggande områden
  • Talar och skriver flytande på engelska eller svenska
Vi tror att du är en person som gillar problemlösning och har god kommunikativ förmåga. Du har ett intresse för innovation samt gillar att komma med kreativa lösningar.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Nexer får gärna maila ansvarig chef Mattias Frisk, mattias.frisk@nexergroup.com eller rekryterare Ulrika Nord, Ulrika.nord@nexergroup.com.

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.