Rekryterande konsultchef till Nexer Infrastructure i Stockholm

Rekryterande konsultchef till Nexer Infrastructure i Stockholm

Nexer Infrastructures resa har bara börjat och vi söker dig som vill fortsätta den framgångsrika utvecklingen genom att ansvara för att bygga vidare på och ta hand om våra konsulter samt rekrytering av nya konsulter till vårt affärsområde Drift & Infrastruktur! Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft.

Teamet i Stockholm består idag av 3 personer i roller som säljare, rekryterare och konsultchef, vilka du kommer arbeta tätt tillsammans med. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi har därför högt i tak och varvar skämt med engagerat arbete. Vi söker nu dig som vill bli en del av oss och fortsätta sträva efter att bli det självklara valet för Sveriges bästa IT konsulter inom support, drift & infrastruktur!

Om tjänsten
I tjänsten som rekryterande konsultchef för affärsområde infra/drift kommer du att ha en avgörande roll i vår verksamhet och vara en viktig del i vår fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att vara närmast personalansvarig och tillika lönesättande chef för en del av våra konsulter, och du förväntas stötta dem i sina respektive karriärer, både med utveckling och coaching.

Rollen innebär till exempel att presentera och förhandla anställningsavtal med potentiella konsulter, följa upp medarbetarna i deras uppdrag och säkerställa att de trivs och har de förutsättningar som behövs för att lyckas, hålla löne- och utvecklingssamtal samt genomföra uppföljningar med våra kunder. Utöver detta ansvar förväntas du även ta ett visst kundansvar för några av våra befintliga kunder inom drift! Vi är idag ca 95 medarbetare i företaget och har i Göteborg ca 75 st konsulter. Våra kunder är både stora och små välkända företag.

Du kommer också att jobba med att hitta och kvalitetssäkra kandidater till våra olika konsultuppdrag, samt också med employer branding och representera Nexer i olika forum (t ex arbetsmarknadsdagar, arrangera föreläsningar och seminarier med mera). I rollen ges goda möjligheter att vara med att utveckla vår affär och vårt

erbjudande gentemot kandidatmarknaden där din input både värdesätts och uppskattas.

Vem är du?
Vi tror att du är målmedveten, ansvarstagande och har en stark entreprenörsanda. Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Det är av stor vikt att du vill arbeta i ett högt tempo i ett mindre team med bra sammanhållning. Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar! Vi tror att det viktigaste är dina personliga egenskaper, samt;
 • Att du är framåtlutad, social och har ett intresse för såväl affären som för drivkrafterna hos våra kandidater och konsulter.
 • Vi tror också att du har jobbat i något eller några år inom konsult- eller bemanningsbranschen med fördel inom drift och infrastruktur.
 • Är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt
 • Att du har massor av värdefulla erfarenheter att dela med dig av!
 • Vara en värderingsbärare. Förmedla företagets värderingar, vision, affärsidé, mål och planer till sina kollegor och anställda
 • Bygga en bra relation och hålla löpande kontakt med medarbetare och kund under deras uppdrag genom närvaro och gemensamma aktiviteter
 • Aktivt bearbeta kund för att öka affärsvolymen
 • Coacha och leda medarbetarna mot överenskomna mål
 • Informera gruppen om utveckling, förändringar och viktiga händelser i företaget
 • Förbereda, genomföra och följa upp utvecklingssamtal - personliga mål, passion och execution, individuella utvecklingsplaner och uppnådda resultat
 • Informera säljare om konsultläget och medverka aktivt vid bemanning av uppdrag
 • Aktivt stödja säljarna i säljarbetet inklusive cross-selling inom organisationen
 • Sätta lön och genomföra lönesamtal
 • Attestera tidrapporter och utlägg
Tjänsten kräver att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Ansökan
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta dag.thomason@nexergroup.com

Om Nexer Infrastructure AB
På NI fokuserar vi på att hitta IT-konsulter inom drift, support & infrastruktur. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar och mål. Vi är ett konsultbolag där konsulterna kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor.

Vi startade vår verksamhet 2018 och är specialister på en sak - konsulter inom IT drift, support och infrastruktur. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 6000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra konsulter, våra kunder men även samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i organisationerna Star For Life, Pink Programming, Mitt Liv samt Uppstart Malmö.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.