Fullstack Developer .NET till Nexer, Stockholm

Fullstack Developer .NET till Nexer, Stockholm

Nexer, som tidigare hette Sigma IT, söker nu en vass systemutvecklare med goda kunskaper inom Microsoft-stacken och som vill bli en del av vår kärnverksamhet. Hos oss får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Nexer har stora planer och har som ambition att bli det bästa Tech-bolaget.

Hur ser rollen ut?

Till teamet i affärsområdet East Tech söker vi nu en kollega att utvecklas med och bidra till Nexers framgång. Som fullstackutvecklare kommer du att arbeta i stora komplexa projekt ute hos kund, där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling och teknik. Vi har stora och små kunder i flera olika branscher så som Retail, Telecom, Försäkningsbranschen med fler. Som anställd på Nexer ligger stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling.

Din bakgrund

Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning av stora organisationer i Storstockholm.

Vi tror att du har:
  • Minst fyra års erfarenhet inom C# (.NET core)
  • Erfarenhet av gränssnittsprogrammering
  • Talar och skriver svenska samt engelska flytande
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av React eller Angular
  • Erfarenhet av Azure eller andra molntjänster
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Nexer
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.