Business Manager till Nexer Infrastructure, Stockholm

Business Manager till Nexer Infrastructure, Stockholm

Nexer Infrastructure AB växer och söker nu ytterligare en Business Manager till Stockholm med högt eget engagemang och utpräglad känsla för lagarbete. I denna roll arbetar du som kundansvarig säljare och tillsammans med rekryterare och konsultchef jobbar ni för att få Sveriges nöjdaste kandidater, kunder och konsulter. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av IT försäljning och vill bli en del av ett team där entreprenörsanda, driv och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en av oss!

Hur ser rollen ut?
I rollen som Business Manager ansvarar du, tillsammans med ditt team, för hela processen och relationen till din kund. Du utvecklar samarbetet med befintliga kunder och bygger upp din egen kundportfölj genom nykundsbearbetning. Du utför på själv kundbesöksbokning, hittar leads, skriver offerter och prisförhandlar och skapar affärer. I din roll representerar du Nexer Infrastructure - ett av Sigmakoncernens snabbast växande bolag, idag 95 medarbetare i GBG och Stockholm. Du kommer i nära samarbete med konsultchef och rekryterare på Vallhallavägen 117 arbeta med att säkerställa en högkvalitativ leverans av IT konsulter inom drift, support & infrastruktur till våra kunder.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som arbetar inom IT bemanning och försäljning idag och vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget i stan för support, drift och infrastrukturtekniker. Du bör vara målmedveten, ansvarstagande och ha en stark entreprenörsanda och vilja att lyckas. Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i länken nedan.

Det är av stor vikt att du vill arbeta i ett högt tempo i ett mindre team med bra sammanhållning. Vi har höga mål och veckovis uppföljning av KPIer, så du måste gilla detta arbetssätt. Vi är skickliga på det vi gör men glömmer inte bort att ha roligt längst vägen. Vår avdelning har en stark tillväxtplan varför det också är viktigt att du vill vara med och bygga upp bolaget tillsammans med dina kollegor.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den sköna atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Nexer som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling och dominera marknaden.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta vår VD Jenny Sander på jenny.sander@nexergroup.com eller Stockholmschef dag.thomason@nexergroup.com

Mer om Nexer Infrastructure AB
NI startade sin verksamhet 2018 och är specialister på en sak - talanger inom IT support drift & infrastruktur. Vi är idag ca 95 anställda i Göteborg och Stockholm och hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Mer om oss: http://www.sigmaitc.se/en/services/consultants/operation-support/onsite-operations-support

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 6000 medarbetare i 12 länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan. http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.