Account Manager till Nexer!

Account Manager till Nexer!

Vi söker en Account Manager till Nexer Business Area Technology!

Som Account Manager innebär din roll att hitta uppdrag till våra utvecklare både genom nykundsbearbetning och merförsäljning av befintliga kunder. Nexer i Stockholm har stora ambitioner att bli det bästa Tech-bolaget och vi söker dig som vill vara med på en spännande resa! Du kommer att ha en stor frihetsgrad för att leda vår satsning till framgång och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Hur ser rollen ut?

För denna roll söker vi dig som brinner för försäljning av IT-konsulter och vill vara med att göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och engagerade kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Stockholm med omnejd.

Som Account Manager på Nexer kommer du att jobba med hela försäljningsprocessen med såväl nya som befintliga kunder med fokus på Stockholmsregionen. Du kommer ha tät dialog med våra utvecklare och deras konsultchefer för att skapa effektiva processer. Kunderna är allt från stora globala företag till nya startups.

Du håller kontinuerlig kontakt med kunderna och säkrar kundtillfredsställelsen liksom följer kundernas kommande behov och kommunicerar det vidare in i företaget. Du skall också ha fingret på pulsen avseende marknadstrender och i möjligaste mån kunna förutse kommande behov och agera som rådgivare till nya och befintliga kunder inom området. Du kommer hantera kundförfrågningar, svara på offerter och följa upp samt koordinera dina säljinsatser med berörda kundansvariga inom Nexer. Gruppen som du kommer att ingå i utvecklas ständigt vilket ger goda möjligheter att påverka hur arbetet ser ut i framtiden.

Din bakgrund

Vi tror att du har du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning och nykundsbearbetning inom IT och det är meriterande om du har erfarenhet av konsultförsäljning.

Som person brinner du för försäljning och är resultatfokuserad. Du besitter stort driv med hög energi och är relationsskapande. Du är en strukturerad person, van vid att löpande rapportera dina aktiviteter i CRM-system och har bra koll på vad du mäts på i ditt roll.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.