Integrationsutvecklare till Newsec

Integrationsutvecklare till Newsec

Newsec är i en spännande förändringsresa och ökar nu takten. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka vår framtid. Hos oss blir du del i ett innovativt och entreprenörsdrivet företag som ständigt strävar efter att utveckla våra erbjudanden, våra medarbetare och vår organisation. Du kommer att ingå i en prestigelös grupp med brett kompetensspektrum och som älskar det dom gör. Vi har en underbar mångfald inom teamet vilket förgyller både jobbrelaterade och icke jobbrelaterade stunder. Rollen integrationsutvecklare är mycket varierande och bidrar till många spännande utvecklingsmöjligheter där du kommer att få stort utbyte i de olika initiativ som drivs.

Tillsammans med integrationsteamet kommer du att sitta i fina lokaler ett stenkast ifrån Stureplan.

Om tjänsten
I rollen som integrationsutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av integrationer i projekt enligt framtagen arkitektur och informationsmodell. Rollen innebär även att arbeta operativt med test och implementation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är
 • Ta fram, etablera och vidareutveckla struktur, processer och integrationsmönster för effektivt utnyttjande av integrationsplattformen och för arbete mot enhetlighet och återanvändning.
 • Agera rådgivare och stötta utvecklare och andra användare av plattformen.
 • Ansvara för att strukturera förvaltning av integrationer med rutiner för felhantering av extern redundans och problem management.
I rollen arbetar du nära verksamheten och stödjer förvaltningsledare vid utveckling eller förändring av integrationer, lösningsutformning och teknisk dokumentation. Du kommer även att arbeta nära övriga IT-organisationen samt externa leverantörer.

Dina personliga egenskaper och erfarenhet
För att lyckas i rollen söker vi dig som har en teknisk passion för systemintegration! Du är en relationsbyggare och en analytisk problemlösare som har lätt för att skapa en överblick av vad som behöver göras. Du har vanan att prata med personer inom olika delar av bolaget, ta initiativ, lead och driva arbetet framåt. Som person är du även ansvarsfull, prestigelös och nyfiken. Att omvärldsbevaka och utvärdera nya tekniker och verktyg inom ditt område är en självklarhet för dig.

Vidare ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning, gärna data-/systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande erfarenhet av arbete med integrationsutveckling. Du är van att arbeta i nära samarbete med verksamheten med varierande grad av integrationserfarenhet för att fånga upp behov och krav som du översätter till tekniska lösningar. Du har erfarenhet av att utarbeta lösningsförslag baserat på behov, erfarenhet av att driva mindre projekt, likväl som att kravställa mot externa leverantörer.

Du har erfarenhet av och stort intresse för -
 • Olika integrationsmönster
 • Azure
 • Hybridlösningar med on premoch molnbaserade integrationsplattformar med tillhörande arkitektur.
 • Standarder för autentisering mot molntjänster
 • API Management
 • BizTalk
 • LogicApps, Data factory eller liknande verktyg
 • Visual Studio och Devops eller liknande
Har du erfarenhet av att arbeta med API-driven integration och /eller Powershell script är det mycket positivt. Du uttrycker dig väl i engelska i både tal och skrift, svenska är meriterande.

Om Newsec
Newsec är Nordens och Baltikums ledande Full Service Property House och erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning, kapitalförvaltning, transaktioner, värdering, leasing mm. Newsec har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren utgör hjärtat i verksamheten och är mycket stolta över att sedan 2010 ha rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser i den årliga medarbetarundersökningen "Great Place to Work". www.newsec.se

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment AB. Kontakta gärna Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733118726 alt Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118 798 för att höra mer om tjänsten.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (8 dagar kvar)