Offensiv penetrationstestare

Offensiv penetrationstestare

Välkommen till Netsecure, IT-säkerhetsspecialisten som älskar att ligga i framkant och vara bäst i klassen. Här får du utmana och använda din kompetens i uppdrag på några av Sveriges starkaste varumärken och utvecklas med kollegor i världsklass. Vi tror på teamarbete där vi tillsammans stöttar varandra till stordåd. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du skall känna trivsel, inspiration och för din personliga utveckling.

Vill du vara med och skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga? Vi söker nu dig som tycker att cybersäkerhet och penetrationstester är något av det mest spännande som finns och har några års erfarenhet inom området.

Om rollen
Som Offensiv penetrationstestare kommer du att bidra till att upptäcka sårbarheter i system och externa webbtjänster så att information inte hamnar i fel händer. Du kommer att kunna se fram emot att arbeta inom hela spannet med exempelvis phishing, säkerhetsgranskningar, klientsäkerhet och social engineering, till att aktivt och strukturerat hacka dig in i system och webbtjänster.

Du kommer att arbeta i varierade uppdragslängder inom olika sektorer, och kommer att skapa rapporter till kund och rekommendera lösningar i hur de kan förbättra sin säkerhet.

Du kommer att kunna se fram emot att
  • Arbeta med spännande och utmanande uppdrag
  • Arbeta med kompetenta och erfarna kollegor
  • Arbeta på ett välmående bolag
Vi söker dig som
Har några års erfarenhet från liknande arbete inom säkerhet och ethical hacking, vilket gett dig erfarenhet inom exempelvis scripting, mailserver och SQL. Vi ser gärna att du har certifikat inom OSCP, CEH eller CISSP samt är insatt i SANS- eller OWASP.

Vidare ser vi att du är en social och prestigelös person med förmåga att arbeta noggrant och självständigt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Ansvarsområden
  • Utföra penetrationstester
  • Skapa rapporter
  • Utbilda och rekommendera lösningar till kund
Kvalifikationer
  • Arbetat några år med säkerhet och ethical hacking
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Din ansökan
Om du uppfyller våra förväntningar och om du tycker vi och tjänsten är intressant så rekommenderar vi dig att skicka din ansökan idag via denna annons så tar vi det därifrån!

Vid frågor kontakta ansvarig Talent Acquisition Manager Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se

Om Netsecure
Netsecure Sweden AB är experter inom teknologi för IT och informationssäkerhet och konsulter inom affärsutveckling kopplat till digitalisering.


Inom området ”Experter inom IT & Informationssäkerhet” så analyserar, utvecklar och bygger vi säkra IT-miljöer samt övervakar våra kunders system så att de kan fokusera på det de är bäst på. Vi inkluderar även IT-juridik och expertkompetens inom hur man säkrast hanterar information av olika säkerhetsklasser i sin verksamhet.

Inom området ”Affärsutveckling inom digitalisering” så ser vi IT & Informationssäkerhet som en möjliggörare för att utveckla våra kunders affär så att de kan ta vara på de möjligheter ny teknologi erbjuder. Digitalisering innebär nästan alltid en ökad riskexponeringen, vilket kräver en säkrare IT-miljö som i sin tur möjliggör nya affärsmodeller och intäktsströmmar.

Förutom att vi har en mycket kompetent personal så samarbetar vi med världsledande leverantörer som täcker ett brett spektrum inom IT och informationssäkerhet. Vi kan bidra med vår expertkunskap vid komplexa projekt likaväl som vid enklare inköp.

Vi har kontor i Kista (huvudkontor), Västerås och Piteå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (59 dagar kvar)