Nätverk- och säkerhetsspecialist

Nätverk- och säkerhetsspecialist

Välkommen till Netsecure, IT-säkerhetsspecialisten som älskar att ligga i framkant och vara bäst i klassen. Här får du utmana och använda din kompetens i uppdrag på några av Sveriges starkaste varumärken och utvecklas med kollegor i världsklass. Vi tror på teamarbete där vi tillsammans stöttar varandra till stordåd. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du skall känna trivsel, inspiration och för din personliga utveckling.

Vill du jobba med nätverk och säkerhet i framkant i ett ledande bolag inom IT-säkerhet? Är du vass på att analysera och utreda olika typer av nätverk- och säkerhetshändelser? Läs då vidare!


Om rollen
Som Nätverk- och säkerhetsspecialist kommer du att arbeta med blandade uppgifter, så som planering kring design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i kunders IT-miljöer. I vissa fall kommer du även att leda projektgrupper och ta ett helhetsansvar för leveransen ut till kund. Du kommer arbeta i varierade uppdragslängder, allt från att hantera kunders miljöer till större nätverksprojekt. Du rapporterar direkt mot kund, som finns inom flertalet olika sektorer så som utbildnings, energi, distributions- och samhällssektorn.

Du kommer att kunna se fram emot att

  • Arbeta med spännande och utmanande uppdrag
  • Arbeta med kompetenta och erfarna kollegor
  • Arbeta på ett välmående bolag
Vi söker dig som
Har några års erfarenhet av från nätverk- och kommunikationslösningar. Du har arbetat med switching och routing, samt brandväggar och trådlösa nätverk. Du får gärna ha kunskap eller certifieringar inom nätverk- och säkerhetsprodukter såsom Cisco, Fortinet eller HPE Aruba. Vidare kan du arbeta både självständigt såväl som i grupp och har en analytisk förmåga.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Ansvarsområden

  • Planera nätverks- och säkerhetslösningar
  • Installera, konfiguration och felsöka i kunders IT-miljöer
  • Leda projektgrupper och ta ett helhetsansvar för leveransen ut till kund
Kvalifikationer
  • Arbetat några år med nätverk och kommunikation
  • Arbetat med switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Din ansökan
Om du uppfyller våra förväntningar och om du tycker vi och tjänsten är intressant så rekommenderar vi dig att skicka din ansökan idag via denna annons så tar vi det därifrån!

Vid frågor kontakta ansvarig Talent Acquisition Manager Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se

Om Netsecure

Netsecure Sweden AB är experter inom teknologi för IT och informationssäkerhet och konsulter inom affärsutveckling kopplat till digitalisering.


Inom området ”Experter inom IT & Informationssäkerhet” så analyserar, utvecklar och bygger vi säkra IT-miljöer samt övervakar våra kunders system så att de kan fokusera på det de är bäst på. Vi inkluderar även IT-juridik och expertkompetens inom hur man säkrast hanterar information av olika säkerhetsklasser i sin verksamhet.

Inom området ”Affärsutveckling inom digitalisering” så ser vi IT & Informationssäkerhet som en möjliggörare för att utveckla våra kunders affär så att de kan ta vara på de möjligheter ny teknologi erbjuder. Digitalisering innebär nästan alltid en ökad riskexponeringen, vilket kräver en säkrare IT-miljö som i sin tur möjliggör nya affärsmodeller och intäktsströmmar.

Förutom att vi har en mycket kompetent personal så samarbetar vi med världsledande leverantörer som täcker ett brett spektrum inom IT och informationssäkerhet. Vi kan bidra med vår expertkunskap vid komplexa projekt likväl som vid enklare inköp.

Vi har kontor i Kista (huvudkontor), Västerås och Piteå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (62 dagar kvar)