Market Research Sales Specialist

Market Research Sales Specialist

#1 choice in progress - Netigate en av Europas ledande leverantörer av molntjänster för webbaserade undersökningar med stark tillväxt. Med över 3 500 kunder i mer än 40 länder inom alla branscher hjälper vi organisationer att få värdefulla insikter för kunna fatta bättre affärsbeslut. Läs mer om Netigate här: http://www.netigate.net

Vad Netigate erbjuder dig

Som en del av inom Market research teamet kommer du snabbt växa in i din roll och snabbt bidra till att skapa värde för våra kunder. Som ny på jobbet kommer du erbjudas stöttning av kollegorna i teamet för bästa förutsättningar att komma in i din roll snabbt.

Hos oss på Netigate jobbar du mitt i centrala Stockholm tillsammans med ett härligt team av kollegor. Du kommer snabbt märka att det är högt i tak, du snabbt kommer utvecklas samt se chansen att påverka dagligen i ditt arbete och att vi tycker om att ha roligt ihop på jobbet. Vill du vara del i ett ungt, framåttänkande företag och jobba med drivna, duktiga och ambitiösa kollegor så har du hittat rätt!

Din roll

I rollen som Market research Sales Specialist kommer du att vara experten som hjälper våra kunder att planera och genomföra små som stora projekt i jakten på insikter genom marknadsundersökningar/panelundersökningar. Du kommer att stötta kunderna i startprocessen med att ge förslag till frågebatterier, konsultation i metodik etc. Analysen av resultatet genomförs antingen av kunden själv, vårt konsultteam eller kanske vid enklare projekt. Ditt främsta fokus är att göra Netigates kunder framgångsrika i sitt arbete med marknadsundersökningar. Du kommer ha ett stort säljfokus i ditt arbete.

Vi tror att du har följande profil:
  • Vi tror att du är nyexaminerad och/eller har 2-5 år arbetslivserfarenhet inom undersökningar/feedback management.
  • En Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område är meriterande. Du ska ha en god förståelse för undersökningar och statistik och bör vara intresserad av digitaliseringens utveckling.
  • Vidare tror vi att du har ett genuint intresse för marknadsföring, digitalisering, undersökningar och olika typer av analys
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift är ett krav.
  • Du har goda kunskaper i office-paketet och erfarenhet av CRM-system.
  • Du har viljan att leverera och har i rollen en budget att jobba mot. Goda resultat inom försäljning från tidigare arbetsplatser bör kunna uppvisas.
Som person, är du orädd och framåt. Du kommer främst att arbeta tillsammans med några av våra största kunder och ska såväl kunna djupdyka i deras rapporter och drivas av uppgiften att stå inför en ledningsgrupp och presentera ett resultat. Du är prestigelös och beredd att hugga i, oavsett uppgift och har en vana att jobba mot deadlines. Vidare är du duktig på att uttrycka dig i skrift och har en förmåga att kunna omvandla data till en tydlig och lättläst rapport till våra kunder. Självklart har du en god social förmåga och är duktig på att möta människor i olika situationer.

Låter det här som ett nästa steg i karriären för dig? Ansök redan idag. Obs - Vi tar bara emot ansökningar via vår karriärsida och ej via email.

Om du har frågor, var vänlig kontakta John Kjellquist, Head of operations - Market research, email: john.kjellquist@netigate.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 nov (43 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Netigate (Net= Internet, Igate=Investigate) is a European provider of cloud-based services for professional online surveys that are primarily used for voice of customer, employee performance and market research.

We help organisations gain valuable insights, make better business decisions and improve processes.

Our clients range from small organisations to global companies in all industries, including many leading companies around the world such as Electrolux, Ericsson, Vodafone, E.ON and Schenker Deutschland AG.