Fibertekniker till NeTel

Fibertekniker till NeTel

Om NeTel

NeTel bedriver verksamhet i Norden och är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. NeTel levererar helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare.

Verksamheten är indelad i fyra huvudsakliga områden; telekom, fastnät, elinstallationer, samt service och underhåll. Gemensamt för samtliga områden är att de alltid bedrivs med kundernas behov i centrum. Viktigt är att bygga långsiktiga, förtroendefulla relationer och givande samarbeten. NeTel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet.

Din roll som Fibertekniker

I rollen som Fibertekniker kommer ingen dag vara den andra lik. Som Fibertekniker kommer du åka ut på olika uppdrag och projekt för att hjälpa kunderna med allt ifrån installation till felsökning. Tillsammans med ett team om 3 personer kommer ni både i grupp och självständigt att hantera svetsning och mätning av fiber i enlighet med kundens anvisning och krav. Rollen som Fibertekniker innebär i helhet:
  • Installation och felsökning
  • Svetsning av stamnät, kundanslutning och nätförstärkning
  • OTDR mätning
  • Skarvning av Ribbon-fiber och Loose Tub
Dina kvalifikationer
  • Arbetserfarenhet i en roll som Fibertekniker
  • Erfarenhet av kundinstallation, montering och arbete på fält
  • Erfarenhet inom skarvning av Ribbon-fiber och Loose Tub
  • Gymnasieutbildning med teknisk kompetens alt. liknande
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som Fibertekniker ser vi gärna att du är ansvarstagande och noggrann. Som person är du strukturerad och har lätt för att koordinera ditt arbete. Du är initiativtagande och sprider ett stort engagemang bland både kollegor och kunder. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som trivs i ett samarbete men har även en god vana av att arbeta självständigt.

Vad NeTel erbjuder dig

NeTel erbjuder dig en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklade verksamheter! Här värdesätts personligt engagemang och individuellt ansvarstagande.

Övrigt

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Fibertekniker till NeTel intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (29 dagar kvar)