Projektledare energilösningar

Projektledare energilösningar

Vi vill förstärka vårt team med en projektledare för energilösningar

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som har god kompetens kring energilösningar. Du kommer att arbeta med att ta fram möjliga energilösningar utifrån kundens behov. Du ansvarar för att ta fram kostnadskalkyl, tidplan och kvalitetsmål för en färdig energilösning. Du bör vara kommunikativ och kunna förklara komplexa tekniska lösningar på ett, för kunden, begripligt sätt. Våra kunder finns över hela landet, så resande ingår i rollen.

Erbjudande

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som projektledare på Neova får du chansen att vara med och leda utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå och minst 5 års erfarenhet av teknisk projektledning. Du ser lösningar och är innovativ. Det är meriterande med ledarerfarenhet, certifiering inom projektledning samt erfarenhet från värme eller energisektorn. Kanske har du erfarenhet som konsult eller entreprenör.

Du är självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen är du prestigelös och du gillar att ha många saker på gång samtidigt. Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. Du har goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.