Teknisk säljare med passion för processer och långsiktiga relationer!

Teknisk säljare med passion för processer och långsiktiga relationer!

Har du drivet och passionen som krävs för att skapa värdefulla relationer och framgångsrika avtal? Tycker du om att resa, har ett stort intresse för teknik och förmågan att tala med alla nivåer hos kunder?

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson och expert inom försäljning av maskiner från leverantören Vemag. Vi söker dig som vill bevara våra befintliga kunder, men framförallt också öppna nya dörrar, för att fortsätta växa i Sverige och vara ett naturligt val för våra kunder!

Lokalisering: Hemmakontoret

Din roll
Vår passion är att skapa perfekta processer. Vi kombinerar kvalitet med flexibilitet och innovation för att producera det bästa. Vi är en renodlad agentur för Process- och Förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare inom bland annat kött, bageri, fisk, mejeriprodukter, konfektyr samt frukt, och våra kunder har välkända varumärken som du säkert har där hemma i kylskåpet!

I rollen som Account Manager och expert av maskiner från leverantören Vemag, utgår du från hemmet och besöker våra kunder runt om i hela Sverige, dock är de flesta kunder lokaliserade från Stockholms breddgrader och söder ut. Vi satsar på att fortsatt växa i Sverige och du är en nyckelperson för att lyckas med detta!

En av dina viktigaste uppgifter är att förstå kundernas behov, gärna innan de vet om dem själva och kunna påvisa varför de just ska välja våra produkter. Dialogerna du för är på många olika nivåer hos våra kunder, där du exempelvis ena stunden har strategiska samtal med inköpsavdelningen eller kanske en VD, och andra stunden pratar teknik med och detaljer med produktionspersonalen.

Några av dina centrala uppgifter:
  • Aktivt jobba med din pipeline och se till att den är fylld med affärsmöjligheter.
  • Planera och boka in dina kundbesök utifrån dina satta kundplaner.
  • Ha mycket kontakt med dina kollegor. Exempelvis projektingenjören som bidrar med tekniks kompetens när ni vinner affärer, serviceteknikern som är ute och server era maskiner och har örat mot rälsen, supportavdelningen internt som ser till att ni har nöjda kunder, din andra säljkollega i Sverige eller varför inte säljare i hela Norden.
  • Ditt distrikt är Sverige och därav får du möjligheten att se de vackra landsvägarna och vara ute på resande fot med ungefär 50-70 övernattningar om året.
Vem är du?
För att lyckas i denna roll har du en relevant eftergymnasial utbildning eller en arbetslivserfarenhet som väger upp. Du har även erfarenhet av att driva försäljning inom komplexa bolagsstrukturer där beslutsfattarna är många.

Detta är ingen roll för den rastlösa säljaren, utan här krävs det tålamod och bearbetning under längre säljcykler. Investeringarna för våra kunder kan vara otroligt stora och då krävs det att du kan det där med värdebaserad försäljning.

Vi kommer ge dig den kunskap som behövs kring våra produkter och affärsområdet, du kommer få en gedigen introduktion och vi kommer välkomna dig in i teamet på bästa sätt! Vad du dock behöver ha med dig är de rätta personliga egenskaperna och en stark ambition.

För att lyckas i rollen är du en stark initiativtagare som tar ansvar för dina affärer och älskar att skapa realutat. Du har en fantastisk förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och du är systematisk i ditt tillvägagångsätt. Du kan det där med att kommunicera och när du talar så får du med dig andra.

Du är flytande i svenska och engelska, och det är stort plus om du har ett intresse och erfarenhet från teknik och livsmedelsindustrin.

Om Nemco
Nemco är bolaget där hastighet, kvalitet och familj är nyckelord som gör oss framgångsrika! Vi vet att det är medarbetarna i bolaget som gör skillnaden och tillsammans är vi starkast.

Sedan 1966 har Nemco utvecklats från att vara ett litet privat företag till en medelstor verksamhet och en av de mest betydande leverantörerna av lösningar för den svenska och danska livsmedelsindustrin. Produktpaletten omfattar maskiner, teknisk utrustning och service.

Nemco befinner sig i konstant utveckling. Vi säljer kvalitetsprodukter från de ledande tillverkarna och levererar de bästa, mest effektiva och driftsäkra maskinerna/anläggningarna till våra kunder.

Vill du veta mer så besök oss på www.nemco.se

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/3 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)