Distriktschef/Distriktsansvarig Säljare - Stockholms län

Distriktschef/Distriktsansvarig Säljare - Stockholms län

Nelco har sedan mitten av 1990-talet varit en av Nordens ledande leverantörer av elkomponenter till el- & elektronikgrossister, större industrier samt fordonseftermarknadsgrossister.

Nelcos affärsmodell bygger på att tillverka, importera, lagerhålla och distribuera ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av kontakter, installationsmateriel, kabel samt verktyg för elektriska installationer. Nelco levererar idag till ca 30 länder och utvecklar löpande sina affärsnätverk på nationell såväl som internationell nivå.

Om tjänsten
Som distriktschef på Nelco driver du ett eget säljdistrikt och återförsäljarnätverk med resultatansvar. Distriktet är väl etablerat med ett starkt befintligt kundunderlag även om potentialen till nya kunder är stor.
Du arbetar tillsammans med produktchefer och försäljningschef i att utveckla befintliga affärer samtidigt som du prospekterar och hittar nya. Du är ansvarig för försäljningen i din region och du styr och leder säljprocessen från prospektering till försäljning, avslut och uppföljning.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av försäljning B2B, mycket driv och energi. Du är en duktig och van relationsbyggare som dessutom älskar att tävla. Du är självgående, har ett brinnande säljintresse och kan visa att du nått verklig framgång i dina tidigare försäljningsarbeten. Du ska uppskatta frihet och eget ansvar förenat med höga krav. Eltekniskt kunnande eller branscherfarenhet är meriterande med absolut inte avgörande.

Vi erbjuder
  • Fast lön + Provision.
  • En rolig och fartfylld arbetsplats i ett entreprenörsbolag där alla tar sitt ansvar.
  • Generös tjänstebilspolicy
  • Goda interna utvecklingsmöjligheter
Vi tror att du
  • Är en utåtriktad och social person - gärna med en bakgrund inom idrott
  • Är kunnig eller intresserad av el & elkomponenter
  • Har viljan att lyckas
  • Ser positivt på hårt arbete
  • Är seriös och sätter kunden i fokus
  • Har ett strukturerat och engagerat arbetssätt
Vi är ett familjeägt företag med helt nya lokaler med
2 min till Arlanda flygplats. Ambitionen är att lyfta verksamheten emot nya höjder och rekryterar därför nya kollegor som vill vara med på resan. Rätt person kommer alltså till ett spännande företag som utvecklas och vill framåt. Rätt medarbetare har goda chanser att gå vidare och växa i vår organisation!

Så sök nu!
Skicka din ansökan, komplett med CV och personligt brev, till hr@nelco.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person ansökt.
Mer info
Kontaktperson Kundservice BlocketJobbochStepStone
Telefon 0200-111333
Email Mejla Kundservice BlocketJobbochStepStone
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (34 dagar kvar)