Executive Assistant/ Projektkoordinator till Navigio

Executive Assistant/ Projektkoordinator till Navigio

Vill du bli en del av ett högpresterande team där du ligger steget före och bidrar med det du är bäst på? Navigio söker nu en Executive Assistant/Projektkoordinator som är en stjärna på administration, är proaktiv och som motiveras av att vara delaktig i våra projekt.

Om Navigio

The fourth industrial revolution creates new conditions in the market and leads to major changes for organizations, their business models and need of skills. Navigio is a digital and disruptive company that collaborates closely with its clients on the journey of change that today's digital transformation entails. Right now, we are looking for professionals who want to work across our service areas, Strategy and Organization, Performance Management, Executive Search and Leadership Services. This is a unique opportunity to be a part of a stimulating and changing environment with several of the Nordic region's leading companies as clients.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Executive Assistant/Projektkoordinator på Navigio kommer du vara en nyckelperson som förstår att vi tillsammans skapar en helhet, som gör att vi både bygger effektiva arbetsrelationer internt och externt och når framgång. Du förväntas reagera på situationer som kräver en snabb vändning och ta till effektiva åtgärder på ett professionellt sätt. För att lyckas i rollen bör du våga utmana de interna teamen med bästa möjliga planering och projektresultat.

Du kommer arbeta med att supportera partners inom området Strategy & Organization och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kalenderhantering
  • Möteskoordinering
  • Organisera, genomföra och bistå med projektplanering
  • Följa leveranser och försäljning samt göra uppföljningar på slutförandet
  • Presentationer i PowerPoint
Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet som koordinator och/eller assistent. Du brinner för att ge service och är administrativt lagd. Du trivs i en högintensiv miljö och har en förmåga att prioritera och hantera flera uppdrag samtidigt.

Som person är du framåt, bidrar med mycket energi och har nära till skratt. Du vågar ta för dig och är inte rädd för att ifrågasätta. För dig är struktur och ordning viktigt och du är alltid uppmärksam på detaljer. Du är flytande i svenska och engelska och är mycket kunnig i Office-paketet.

När du blir en av oss

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup men du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Navigio. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.

Välkommen till oss!

Övrig information

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader, men goda möjligheter till anställning hos Navigio efter 6 månader

Tillträde: Så snart som möjligt

Nyfiken på att veta mer

Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se