Office Manager

Office Manager

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Office Manager på Vendavo kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att hantera onboarding för ny personal, administration, skötsel av kontoret samt ta emot gäster. För dig som är intresserad av HR finns även möjligheten att lära sig mer och stötta upp inom det området.

Arbetstider: 08:00-17:00

Placering: Kungsgatan i Stockholm

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Din profil

I rollen som Office Manager önskar vi att du är positiv, flexibel och kommunikativ. Du behöver vara både ansvarstagande samt initiativtagande. Du bör ha ett öga för detaljer och ha viljan till att göra det där lilla extra. Vi ser gärna att arbetat i en liknande roll som har innefattat administration sedan tidigare.

Låter det som om det är dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vendavo driver övergången till digital verksamhet för världens mest krävande B2B-företag, låser upp värde, växer marginal och påskyndar intäkter. Med Vendavo Commercial Excellence-plattformen utvecklar företag dynamisk kundinblick och optimala prissättningsstrategier som maximerar marginalen, ökar försäljningseffektiviteten och förbättrar kundupplevelsen. Med en årlig marginalförbättring på mer än 2,5 miljarder dollar mellan företag inom kemikalier, distribution, högteknologi och tillverkning levererar Vendavo banbrytande analyser och djup industrikompetens som hjälper företag att ligga ett steg framåt. Vendavo har sitt huvudkontor i Denver, CO och har kontor runt om i världen.