C-korts chaufför

C-korts chaufför

Naus Åkeri AB expanderar så det knakar! Vill du vara med på resan?

Vi är ett familjeföretag som bedrivit åkeriverksamhet sedan 1972. I dagsläget är vi drygt 50 anställda och är belägna nybyggda lokaler i Högdalen i södra Stockholm. Utöver rena transporttjänster så bedriver vi lagerverksamhet, lastbilstvätt och utbildning för chaufförer. Vi lägger ner mycket möda på att skapa en bra och trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare och ser värdet i att personalen trivs såväl på som utanför arbetet.

C-korts chaufför
Vi söker dig som vill ingå i vårt trevliga och duktiga team med stora ambitioner. Vi transporterar allt från byggmaterial till livsmedel, samt kör en hel del inom återvinning.

Våra leveranser sker huvudsakligen i Storstockholm, Uppland, Roslagen, Västmanland, Sörmland, Östergötland samt Småland.

Huvudkontoret ligger i Högdalen men vi har bilar som utgår från Rosersberg, Bromma, Högdalen, Södertälje, Järna och Norrköping.

Fordonsparken består av distributionslastbilar med baklift samt brädgårdsbilar med kran. Vilken typ av fordon samt arbetsuppgifter man får hos oss beror på vad man har för tidigare erfarenheter och på ens egna ambitioner.

Arbetet består i att transportera gods antingen från vår egen terminal i Högdalen eller från någon av våra kunder. Det krävs att du har C-körkort och YKB, har du bra lokalkännedom i Storstockholm, Mälardalen med omnejd så är det ett stort plus. Du behöver också vara serviceinriktad, flexibel och noggrann. För att passa in i vårt team så krävs det att man är en bra lagspelare som ser glädje i att jobba med transporter. Du behöver kunna ta instruktioner både muntligt och skriftligt samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Kranvana ADR, samt vana av att jobba med handdator är meriterande, men inget krav. Vi står för alla vidareutbildningar som kan behövas.

För den som kan hantera mycket frihet under ansvar så väntar ett roligt och intressant jobb här hos oss. Det finns även stora utvecklingsmöjligheter för den som vill.

Vi ser fram emot just din ansökan.

För ytterligare information kontakta Roger Nordenberg 08-7228976

Ansökan skickas till roger@nausakeri.se
Mer info
Kontaktperson Roger Nordenberg
Telefon 08-7228976
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (41 dagar kvar)