Värva för framtiden med Naturskyddsföreningen

Värva för framtiden med Naturskyddsföreningen

Vi söker engagerade och drivna personer som vill göra en insats för natur och miljö och tillsammans med oss i Naturskyddsföreningen arbeta för en bättre framtid. Är det du?

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att arbeta tillsammans med andra, är social, öppen och har lätt för att ta kontakt med nya människor. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du gillar att arbeta resultatorienterat, att du är lösningsorienterad, att du tycker om att utveckla och utmana dig själv och såklart; att du är intresserad av miljö- och samhällsfrågor!

En anställning i vår värvningsverksamhet ger dig goda kunskaper inom försäljning, miljöfrågor och arbete i en ideell verksamhet, något som är goda erfarenheter att ta med sig in i framtida anställningar.

Dina arbetsuppgifter

Som värvare på Naturskyddsföreningen blir din uppgift att, tillsammans med dina kollegor, värva in nya månadsgivare och medlemmar genom kontakt med potentiella givare på gator och torg, och/eller via dörrknackning, i och kring orten du arbetar i. Vi deltar även på en del events, festivaler och i butiker under året.

Du som värvare utgör en oerhört viktig pusselbit i vår verksamhet genom ditt arbete med att se till att vi i Naturskyddsföreningen blir fler medlemmar. Tack vare våra värvare blir vi fler medlemmar som kan påverka riktningen för miljöfrågor både lokalt och globalt. Dessutom blir du en del av vår folkrörelse som har kämpat för en bättre miljö i över hundra år och har många miljösegrar i bagaget. Tack vare Naturskyddsföreningen och våra medlemmar finns bland annat ekologiskt kaffe och bananer på den svenska marknaden sedan 1995. Genom ett starkt opinionstryck som skapas genom flera medlemmar i organisationen kan vi uträtta stordåd. Hos oss gör du skillnad varje dag!

Vi erbjuder dig
  • Fast timlön på 128 kr/tim+ 12% sem.ersättning. Vid goda resultat tillämpar vi individuell lönesättning och möjlighet till löneökning under din anställning är god.
  • Möjlighet till utveckling och avancemang i verksamheten vid goda resultat
  • Kontinuerliga utbildningar på veckobasis inom miljöfrågor, ledarskap och värvningsteknik
  • En inledande 2 dagars utbildning där du lär känna Naturskyddsföreningen på djupet
  • Betald friskvårdstid varje vecka samt friskvårdsbidrag
  • Arbetstid: måndag-fredag 10.45-17.30. Du kan arbeta mellan 2-5 dagar i veckan och alltså kombinera arbetet hos oss med exempelvis studier eller annan sysselsättnin
Det är meriterande, men absolut inget krav att du arbetat med försäljning eller värvning tidigare. Förutom ovanstående delar du självklart Naturskyddsföreningen värderingar, har fyllt 18 år och behärskar svenska.
Mer info
Kontaktperson Raluca Roiescu
Telefon 0736562180
Email Mejla Raluca Roiescu
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.naturskyddsforeningen.se/
Sista ansökningsdag 5 nov (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärleken till naturen är vår drivkraft! Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation med 226 000 medlemmar. Vi är en ideellt och partipolitiskt obunden förening som har lokala föreningar och länsförbund över hela landet. Tillsammans kämpar vi för att jorden ska vara lika fantastisk för våra barn som för oss.

Klimat, hav, skog, miljögifter och jordbruk är våra viktigaste arbetsområden. Vi sprider kunskap, kartlägger miljöhot och kommer med konstruktiva lösningar på problemen. Ju fler vi är, desto större kraft har vi att förändra samhällsutvecklingen till det bättre. Vi arbetar med att påverka politiker och myndigheter såväl nationellt som internationellt.

Vi samarbetar med och stödjer ca 60 miljöorganisationer i Afrika, Asien, Latinamerika och Östeuropa. Arbetet syftar till att genom stöd till miljörörelsen i Syd och Öst bidra till en miljömässigt hållbar utveckling där fattigdomen är utrotad.

Dessutom står vi bakom det framgångsrika miljömärket Bra Miljöval.