Projektledare inom markanläggning hos Nator AB

Projektledare inom markanläggning hos Nator AB

Om tjänsten

Vill du arbeta i en platt organisation i en expansiv fas och vara med på en spännande resa? Vill du ha lite bredd på ditt arbete och jobba med andra uppgifter än det gamla vanliga?

Som projektledare på Nator AB i Stockholm arbetar du självständigt med att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong i storleksordningen 0,5-20 mkr. Nators projektledare har ansvaret för kundkontakt, kalkyl, beställningar, medarbetarkontakter samt ekonomiskt uppföljning. Som projektledare arbetar du självständigt men med stöttning från arbetschef och övriga kollegor.

Nator är ett entreprenörsdrivet företag i en bransch som rör sig snabbt. För att lyckas i rollen krävs att du är trygg i dig själv, och stimuleras av ett högt tempo med duktiga och drivna kollegor. Vidare krävs att du har ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor.

Nator värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska och andra språk ses som meriterande

Nator utför arbeten över hela Mälardalen.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid! Välkommen att skicka in din ansökan direkt.

Mejla din ansökan till charl.orr@natorab.se

Frågor besvaras av Charl Orr, 0707212089
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://natorab.se/
Sista ansökningsdag 29 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nator AB är specialiserade på att driva markförädlingsprojekt åt byggföretag och tomtägare i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper våra kunder att växa och erbjuder kvalitativ projektledning med fokus på kostnad och leveranstid. Nator sysselsätter i runt 50 personer.