Naprapatlandslaget - Area Manager

Naprapatlandslaget - Area Manager

Att vara med och utveckla manuell medicin i Norden är viktigt, givande och spännande. Vi tar vår mission om "att göra Skandinavien friskare" på största allvar, och sätter ribban högt. Nyckeln till vår fortsatta framgång ligger naturligtvis i kompetensen på våra kliniker. För att kunna ge våra terapeuter rätt förutsättningar, stöttning och ett sammanhang, söker vi nu en Area Manager som har det totala resultat- och driftansvaret för kliniker i Stockholm och Mälardalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Budget och resultatansvar: Budgetansvar för resultat, kostnad, intäkt per klinik.
  • Organisation: Ansvarig för att implementera företagets överordnade strategier på klinikerna i din region.
  • Personal: Personalansvar för de anställda på klinikerna.
  • Följa upp varje terapeut och bidra till att medarbetaren och företaget når de uppsatta målen.
  • Drift: Övervaka, leda och koordinera den dagliga verksamheten och optimera användandet av resurserna.
Vem är du?
Du är en säljdriven ledare med god struktur och egendriv med några års erfarenhet från liknande positioner, förslagsvis inom retail. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara öppen, rak och förtroendeingivande med en stor portion ödmjukhet och respekt för dina uppgifter och medarbetare. Du behöver vara synlig, snabb och hands- on och du löser eventuella problem eller frågeställningar direkt där de uppstår. Det är en operativ fältroll där du har ett coachande och peppande förhållningssätt samtidigt som du inte har några problem med att vara ärlig och kravställande när det gäller uppföljning av aktuell försäljning. Vi tror att dina erfarenheter är viktigare än din utbildningsbakgrund. Du jobbar dagligen i Office-programmen.

Vi erbjuder dig en fantastiskt rolig och flexibel arbetsplats där du kommer göra stor skillnad och vara högst bidragande till vår fortsatta utveckling. Din arbetsplats är ute i verksamheten men vi föreslår att du utgår från vår klinik på Stureplan i Stockholm

Anställningen
Placering: flexibelt Stockholm/Uppsala
Tillsvidare fulltid
Fast lön och rörlig lön
Start så snart som möjligt enligt överenskommelse


Infinity
är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall, Infinity, på Mail, marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Rekryteringsprocessen
27 april: Infinity intervjuer
29 april: Naprapatlandslaget första intervjuer
5 maj: Naprapatlandslaget andra intervjuer
Mer info
Kontaktperson Mårten Näsvall
Telefon 0200111333
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Naprapatlandslaget
etablerades 2002 i Norge med visionen "Bäst på̊ muskel- & ledbehandling". Första kliniken i Sverige öppnades 2015 och idag har vi totalt 36 kliniker i Norden. Vi hjälper människor till ett friskare liv, och vår primära målgrupp är kvinnor och män mellan 25 och 60 år. Naprapatlandslaget ingår tillsammans med Muskelcentrum och Klinikk For Alle i Physical Medicine Group som består av totalt 84 kliniker och står inför en stark tillväxtresa.

www.naprapatlandslaget.se

muskelcentrum.se

physicalmedicine.no