Nanny till familj i Stockholm

Nanny till familj i Stockholm

En familj med två barn på 2 år och 9 månader behöver hjälp med sin äldsta son på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka. Vi söker nu en nanny som vill hjälpa till att hämta storebror på 2 år på förskolan vid 14.00 och stanna till 17.00 alternativt 15.00-18.00. Storebror är en glad, trygg och aktiv kille som gillar att hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med honom på någon utflykt eller till parken på eftermiddagen en stund innan man går hem.

Familjen bor centralt nära många parker, bibliotek, museum och andra passande aktiviteter så det finns mycket roligt I området som man kan hitta på på eftermiddagarna. Pojken har precis börjat på förskola vid Karlaplan, mamman är hemma och är mammaledig med lillebror men behöver lite avlastning.

Familjen är flexibla med vilka dagar nannyn vill arbeta, det spelar inte så stor roll för dem då mamman kan anpassa sig.

Tjänsten tillsätts omgående så snart vi hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ort: Östermalm, Stockholm
Arbetets omfattning: ca: 6 timmar/vecka
Tider: 14.00-17.00 eller 15.00-18.00
Ålder på barnen: 2 år
Referensnummer: 4137Ö

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning. Minimilön 125 kr/h. Snittlönen ligger för närvarande på 152 kr/h, vi kan erbjuda högre lön för nannies med mycket erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny. Läs mer på http://www.nanndis.se/For-nannies.html (Barnflicka)

Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av sveriges bästa nannyteam?

Har du:

Minst två års erfarenhet av proffessionellt arbete med barn (intyg/dokumentation och referenser krävs) eller motsvarande kompetens?

Ett intresse för att arbeta med barn och deras utveckling?

Polisregister utdrag utan anmärkningar?

Kan du uttrycka dig i Svenska i tal och skrift?
Mer info
Kontaktperson Edith Sjönneby
Email Mejla Edith Sjönneby
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Fritidspedagog, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nanndis.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är att skapa ett team av nannies med erfarenhet. Vi vill samla de nannies som har mycket tidigare erfarenhet av att ta hand om barn, ofta i kombination med pedagogisk utbildning och som brinner för barns utveckling och välbefinnande! Vår vision är att ditt barn ska få en nanny som barnet kan känna sig tryggt med så att ditt barn kan ha roligt och utvecklas. Vi tror på att trygghet är grunden till ett samspel där ditt barn kan ha roligt och få möjligheten att lära sig nya saker. För att ert barn ska känna sig tryggt är det viktigt att även du som förälder känner dig trygg med nannyn. Vi tror att vetskapen om att våra nannies ofta har tusentals timmar av tidigare arbete med barn i kombination med att de brinner för sitt arbete, är engagerade och har roligt med barnen är det som gör att du som förälder kan slappna av i vetskapen om att ditt barn blir väl omhändertaget.