Nanny till familj i Stockholm

Nanny till familj i Stockholm

En familj med två små glada och sociala pojkar söker nu en erfaren nanny som kan se till att deras barn tas hand om på bästa sätt och är i trygga händer på eftermiddagarna. Familjen kan också erbjuda fler timmar om nannyn är intresserad av att arbeta 3 timmar på morgonen 07.30-10.30 2-3 dagar/vecka, men det är inte ett krav. Det viktigaste är 14.30-18.30 två dagar/vecka och 14.30-21.300 en dag per vecka, helst torsdagar, men de är flexibla.

I arbetet ingår på morgonen att förbereda pojkarna för förskolan och lämna dem omkring 09.00. Sedan gå tillbaka hem och hjälpa till med några enklare hushållssysslor som att plocka i/ur diskmaskinen, hänga en tvätt, eller förbereda middagen.

På eftermiddagarna börjar man först med att spendera en timme att förbereda middagen och igen kanske plocka ur diskmaskinen etc, sedan hämtar man pojkarna på förskolan vid 15.30.

Pojkarna älskar att leka och upptäcka nya saker utomhus och har ett stort intresse för fordon av alla dess slag. De är två små upptäckare som behöver någon som kan hitta på roliga utflykter och aktiviteter där de får utöva sina färdigheter, det handlar om att se de små sakerna i vardagen ur ett barns perspektiv. Kottarna som rullar ner för backen och grävskopan som gräver på andra sidan gatan blir stora äventyr.

Efter det går man hem och lagar klart middagen. Man slutar sedan för dagen omkring 18.30.

Familjen bor i Bromma (Höglandet/Ålsten).

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person och familjen önskar att familjen kan börja så snart som möjligt.

Ort: Bromma, Stockholm
Arbetets omfattning: ca 20-23 timmar/vecka
Tider: 14.30-18.30/21.30 (07.30-10.30)
Ålder på barnen: 2 och 5 år
Referensnummer: 4147B

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning. Minimilön 125 kr/h. Snittlönen ligger för närvarande på 152 kr/h, vi kan erbjuda högre lön för nannies med mycket erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny. Läs mer på http://www.nanndis.se/For-nannies.html (Barnflicka)

Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av sveriges bästa nannyteam?

Har du:

Minst två års erfarenhet av proffessionellt arbete med barn (intyg/dokumentation och referenser krävs) eller motsvarande kompetens?

Ett intresse för att arbeta med barn och deras utveckling?

Polisregister utdrag utan anmärkningar?

Kan du uttrycka dig i Svenska i tal och skrift?
Mer info
Kontaktperson Edith Sjönneby
Email Mejla Edith Sjönneby
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Fritidspedagog, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nanndis.se
Sista ansökningsdag 21 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är att skapa ett team av nannies med erfarenhet. Vi vill samla de nannies som har mycket tidigare erfarenhet av att ta hand om barn, ofta i kombination med pedagogisk utbildning och som brinner för barns utveckling och välbefinnande! Vår vision är att ditt barn ska få en nanny som barnet kan känna sig tryggt med så att ditt barn kan ha roligt och utvecklas. Vi tror på att trygghet är grunden till ett samspel där ditt barn kan ha roligt och få möjligheten att lära sig nya saker. För att ert barn ska känna sig tryggt är det viktigt att även du som förälder känner dig trygg med nannyn. Vi tror att vetskapen om att våra nannies ofta har tusentals timmar av tidigare arbete med barn i kombination med att de brinner för sitt arbete, är engagerade och har roligt med barnen är det som gör att du som förälder kan slappna av i vetskapen om att ditt barn blir väl omhändertaget.