Servicetekniker i södra Sverige sökes!

Servicetekniker i södra Sverige sökes!

Är du en driven person som gillar att erbjuda kunder förstklassig service och är tekniskt intresserad? Till vår kund Nalco söker vi nu en kompetent servicetekniker som ska arbeta i Småland, Blekinge och nordöstra Skåne.Dina arbetsuppgifter


Som servicetekniker ansvarar du för och jobbar med service, påfyllning, kvalitetsuppföljning och underhåll av våra applikationer på fältet. Detta kan vara olika doser, system och el mm. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår försäljningspersonal som är stationerade på de olika orterna där vi har våra applikationer. Tjänsten omfattar en del resor.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från felsökning och reparationer av doser samt teknisk utrustning inom processindustrin. El behörighet är en merit. Tidigare erfarenhet från processindustrin är meriterande.

Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt under stort ansvar, tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Du kan arbeta under stressiga förhållanden, anpassar dig enkelt till nya situationer och hittar alltid lösningar. Det kan även förekomma arbete på icke ordinarie arbetstid eftersom kravet av tillgänglighet varierar hos våra kunder. Social kompetens ser vi som en självklarhet. Du behöver ha körkort, klass B och PC-vana.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nalco är ett av världens största företag inom kemisk vattenbehandling med processkemikalier och applikationsteknik på programmet. Nalco är en del av Ecolab som har ca 48 000 anställda i mer än 170 länder, med en omsättning på över 14 miljarder dollar fördelat på ca 70 000 kunder. Deras mål är att samarbeta med industrin för att utveckla och implementera innovativa lösningar som är finansiellt, tekniskt och miljömässigt hållbara.