Vi rekryterar betongarbetare till

Vi rekryterar betongarbetare till

Om kunden
NaijTeknik är ett företag som jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner m.m. Företaget omsätter idag ca 60 miljoner men är i ett mycket expansivt skede och kommer att fortsätta växa i snabb takt.

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 265 miljoner. Koncernen har ca 90 anställda och består av 5 systerbolag: NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik, NaijFast samt Västsvensk Brunnsborrning.

NaijTeknik erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijTeknik sina kunder att få det de önskar. Läs mer på: www.naijteknik.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker erfarna betongarbetare för tillverkning av ställverk och VA byggnader runt om i Sverige. Du blir en i ett gäng på ca 15 personer som kommer vara med och utveckla bolaget.
I ditt arbete ingår formning, armering, gjutning.

Arbetsplatserna finns i södra Sverige från Stockholm och neråt.
Du kommer ha ca 150 resdagar om året, dock inte alla med övernattning.

Utbildning
Du har byggutbildning och innehar Yrkesbevis som betongarbetare.

Erfarenhet
Du har minst 5 års erfarenhet av betongarbete.
Du har goda erfarenheter av att läsa och förstå ritningar och arbetar självständigt utifrån dessa.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande.

B-körkort är ett krav

Personliga kvalifikationer
Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är driven och praktisk lagd. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt. Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Ansökan
Är detta rätt tjänst för dig? Tveka inte att söka tjänsten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.