Matematiklärare till Magelungens Gymnasium i Danvikstull

Matematiklärare till Magelungens Gymnasium i Danvikstull

Om företaget

Magelungens skolverksamhet är ett personalägt, idéburet alternativ som verkat i över 20 år med fokus på elever som inte funnit sin plats inom den ordinarie skolan. Vår vision är att ge våra elever hopp om en positiv framtid. Vi vill skapa en god lärmiljö som är liten nog att erbjuda en personlig atmosfär med studiero och personligt bemötande, men ändå stor nog att vara en bred arena för möten och relationsbyggande. Vi utgår från att olikheter bidrar till allas utveckling. Vårt Barn- och fritidsprogram och individuella alternativ vänder sig till elever i behov av särskilt stöd. Vi är stolta över vår dokumenterat höga kvalitet, många förstahandssökande och en hög grad av trivsel hos personalen. Trivs här gör man om man är beredd att jobba hårt och tänka nytt, samt naturligtvis har hjärta för elever som inte gått den raka vägen genom skolan.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik gärna i kombination med naturkunskap alternativt annat ämne. Du har kunskaper och erfarenhet av specialpedagogik. Du gillar att arbeta i team med både lärare, ledning och elevhälsa men ändå äger självständighet och initiativförmåga. Du ser lärarrollen som ett brett uppdrag där du som mentor ansvarar för elevens hela skolinnehåll och studieplan.

Du trivs med variation i din pedagogiska undervisning och hållningssätt. Du dras mot nya pedagogiska utmaningar eftersom kreativa arbetssätt ofta ger framgång i våra elevgruppers lärande. Du är strukturerad och trivs med en regelbunden och god dokumentation. Vi arbetar med återkoppling till eleverna i Google Classroom (GAFE). Vår elevadministrativa plattform är Schoolsoft.

Det är viktigt för oss med utvecklingsbenägenhet. Vi är en både lärande och växande organisation där kollegialt lärande är motorn i utvecklingen. Du har ett varmt intresse för ungdomar utanför mainstream och du är utpräglad teammänniska, för att lyckas måste vi göra det tillsammans. Du kommer samarbeta dagligen med både andra lärare, elevhälsa och ledning.
Du har självklart god självkännedom med ett lugnt förhållningssätt.

Provanställning i 6 månader tillämpas.
Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53
Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se