Full stack developer, experienced in Linux and Open Source. Stockholm

Full stack developer, experienced in Linux and Open Source. Stockholm

Kort beskrivning av uppdrag:

Vi söker en full stack utvecklare för framtagning av en ny IT-tjänst hos vår kund. Tjänsten är levererad i sin första version till slutanvändarna och kommer under det närmaste året att vidareutvecklas mycket. Vi har en uttalad ambition att gå mot DevOps, med snabba leveransflöden, frekventa uppdateringar baserat på tät återkoppling från kunderna mm.

Konsulten kommer ingå i ett litet, kreativt, agilt utvecklingsteam och arbeta med utveckling av en applikation för intern användning hos vår kund. Applikationen kommer att implementeras och integreras i olika organisationers SW supply kedja vilket ställer krav god kommunikativ förmåga och intresse för kundens behov. Tekniskt baseras lösningen på Event Driven Micro Services arkitektur.

Hör av dig så berättar vi mer.

Vår kund är i behov av följande kompetens:

Senior (ca 3 år och uppåt) full stack developer, erfarenhet av Linux and Open Source, Kubernetes med god kommunikativ- och samarbetsförmåga.

Meriterande om du har erfarenhet av:
  • Golang
  • ZeroMQ
  • angular, react, eller vue.js
  • Helm
  • Jenkins el motsvarande.
  • Git
  • Atlassian
Omfattning:

Projektet startar ASAP och pågår med största sannolikhet hela 2022+2023 på full tid. Du kan gå in som konsult och sedan välja att bli anställd efter 6 månader hos kund.

Plats:

Stockholm/Linköping. Någon workshop mm on-site, annars funkar remote.

Säkerhetsprocess:

Då uppdraget sker inom säkerhetsklassat område behöver konsulten genomgå och godkännas av säkerhetsprocess med bakgrundskontroller.

Visst låter detta som ett spännande uppdrag?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat ett CV som matchar vår kunds önskemål.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.


NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.

Vi är verksamma inom HR, IT, och Finans och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (2 dagar kvar)