Account Manager

Account Manager

Vem är du?
Letar du efter en arbetsgivare som vill hjälpa dig till nästa nivå i karriären, som lever efter divisen att din och dina kollegors framgång är nyckeln till företagets framgång och som just nu sitter på ett drömläge på marknaden?

Då vill vi prata med dig!

Hos oss kommer din personlighet och inställning vara det viktigaste. Tekniken, branschen och lösningarna lär vi dig. Resten av resan gör vi tillsammans.

Just nu letar vi efter dig som är i början av din karriär inom B2B försäljning, alternativt jobbat i andra roller nära försäljning på B2B företag, som nu vill ta nästa kliv.

Vad gör vi?
Har du någon gång kikat i en mäklar-annons för en nybyggnation, och reflekterat över hur verklighetstrogna 3D animeringarna är idag? Eller har du någon gång skrollat förbi ett filmklipp där man visar hur du med hjälp av VR kan gå runt i den färdiga byggnaden redan innan första spadtaget?
Då har du kommit i kontakt med vad som idag sammanfattas BIM - building information modeling.
I projekt som jobbar med BIM så samlas all information om byggnaden, från projektering till det att den färdiga byggnaden ska förvaltas, i 3D modeller.
Den här informationen kan sedan användas för att digitalisera hela byggprocessen.

För företag i byggbranschen som idag har digitaliserat sina processer finns stora fördelar. Tidsoptimering, minskat materialsvinn, bättre samverkan och ökad konkurrenskraft är bara några delar. Det är hit hela bygg- och fastighetsbranschen är på väg.
För företag som ännu inte haft förmånen att få dessa fördelar presenterade för sig, kommer framtiden bli svår. Tyvärr är dessa företag idag väldigt många, och det är här du kommer in i bilden.

NTI finns idag i flera länder i Europa, vilket erbjuder goda karriärmöjligheter även utanför Sverige.

Din roll hos oss!
Din roll hos oss innebär daglig kontant med kunder inom bygg- och fastighetsbranschen som behöver hjälp med sin digitaliseringsresa. Till din hjälp har du ett erfaret Customer Success team på fyra personer och en teknikavdelning på fem personer som bara väntar på att få följa med dig ut på möten hos kund. Vi ser gärna att du utgår från vårt huvudkontor i Solna, men rätt kandidat kan sitta vart som helst i Sverige.

Vi berättar gärna mer och träffar dig gärna om ovan känns intressant!


Vi erbjuder

  • Gedigen produkt- och branschutbildning
  • Nära samarbete med branschens erfarnaste kollegor inom området
  • Hybrid arbetsplats och förtroendetid
  • Bra fast lön
  • Förmånligt provisions- och bonusupplägg
  • Förmånligt pensionsavtal
  • Friskvådsbidrag
- Sjukvårdsförsäkring
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (21 dagar kvar)