Junior redovisningsekonom

Junior redovisningsekonom

NS Accounting

Nascent Strategy Accounting AB (NS Accounting) grundades 2018 av Farideh Wallqvist och Erik Gozzi och ingår i Nascent-koncernen med Nascent Invest som moderbolag. Vi är en digitaliserad redovisningsbyrå som värdesätter den personliga relationen. Med vår erfarenhet från både traditionell redovisning, revision från Big4, samt startups är vi den bästa partnern för snabbväxande. NS Accounting är dessutom en av få redovisningsbyråer som arbetar med redovisning av kryptovalutor och ser här ett växande behov på marknaden.

För att nå vår vision om nöjda kunder, så måste vi självklart ge våra egna medarbetare de allra bästa förutsättningarna för att kunna utföra ett kvalificerat arbete. Med rätt kompetens, personlig utveckling, och balans i livet så skapas en stabil grund för ett bra arbetsliv, och dessutom ett företag som presterar både bättre och mer långsiktigt.

Hos oss får du arbeta i en expansiv miljö, och med spännande företag av varierande storlek. Du får dessutom sitta mitt i Stockholms city i rymliga och moderna lokaler.

Mer om rollen

Vi är idag ett engagerat team på sex personer med varierande erfarenhet av både redovisning och revision. Som junior redovisningskonsult kommer din roll initialt vara att tillsammans med dina seniora kollegor ta hand om det löpande arbetet hos ett tiotal av våra kunder. Det rör sig om företag i storleken 1-100 anställda.

I takt med att du utvecklas kommer även dina arbetsuppgifter att bli mer och mer avancerade, och vi har en tydlig utvecklingstrappa där du med tiden kommer att kunna jobba med större och fler ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter i urval:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering, (kund och leverantör)
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Arbetsgivaravgifter
  • Enkla löner
Vem är du?

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi. Du kan vara nyutexaminerad eller ha jobbat något eller några år med redovisning. Du talar och skriver flytande svenska och mycket god engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta dig som verkligen brinner för redovisning, samarbete i team och har ett eget personligt driv.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Kraftsam rekrytering & Bemanning. Ansvarig Rekryteringskonsult är Therésa von Melen, theresa.melen@kraftsam.se, tel. 0736-360 399. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan med cv och personligt brev. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (45 dagar kvar)