Arbetsledare till NP-Gruppen

Arbetsledare till NP-Gruppen

Tjänstebeskrivning

NP-Gruppen expanderar och söker nu en engagerad arbetsledare som skall hålla ihop kundprojekten. I rollen som arbetsledare har du en central roll i våra kundprojekt och ansvarar för att projektmålen uppnås, från kalkyl till slutbesiktning. Du medverkar i byggmöten och besiktningar, samt ansvarar för ekonomiska avstämningar. Du medverkar även vid upphandlingar och har ansvar för projektets kvalitet i samarbete med bla Verkmästaren.

Krav på person

Du ska ha vana av att driva projekt inom bygg- eller plåtbranschen. Kanske har du drivit eget eller jobbat på ett mindre bolag och vill utvecklas vidare. Du ska ha vana av att jobba efter en tidsplan och efter budgetmål. Du skall även vara van vid att dokumentera ditt arbete och förstår byggekonomi.
För att kunna sköta tjänsten är B-körkort och god svenska i både tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din inställning. Vi söker dig som är självgående och affärsmässig samt har förmågan att skapa goda, långsiktiga relationer. För att trivas i rollen som arbetsledare bör du ha goda ledaregenskaper och vana av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i projektform. Vi värdesätter att du har ett öppet och prestigelöst arbetssätt och att du vill växa tillsammans med oss.

Övrigt

Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en stolt verksamhet där vår kompetens och kundfokus står i centrum. Tjänsten som renodlad arbetsledare är ny så du kommer att få en möjlighet att vara med och utforma rollen. Du kommer till en prestigelös organisation där bolaget värdesätter ditt bidrag till gruppen och ditt engagemang.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Plats: Stockholm
Lön: Fast

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Kundansvarig Sedric Danielsson på 070 - 790 99 02. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NP-Gruppen är ett plåtslageri som har varit verksamt i ett drygt halvsekel i Stockholmsområdet. NP-Gruppen är kända för att leverera största möjliga kundnytta - med kreativitet, kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt.