Service Partnership Manager

Service Partnership Manager

Jobbeskrivning:
NIO Sverige söker nu en erfaren Service Partnership Manager för att gå med NIOs service operations team i Stockholm. I denna breda och flexibla roll kommer dina arbetsuppgifter att utgå ifrån hjärtat av den nuvarande EV-industrin, och med väletablerad strategi samt service orienterade mål kommer du även ha möjlighet att förbättra den.

Arbetsuppgifter:
  • Skapa och möjliggör för en service kartläggning inom den nationella marknaden, där du kombinerar NIOs värdegrunder med den svenska servicemarknaden inom transport.
  • Utforma den Svenska marknadsstrategin inom service, där normal service, "added-value service" och innovativ service ingår i de former av service som kommer att utföras
  • Koordinera och främja affärsutveckling med diverse service partners.
  • Övervaka service strategin och implementera den på ett systematiskt sätt, till den svenska marknaden, där problemlösning för alla typer av hinder som kan tänkas uppstå är av vikt.
  • Aktivt leta efter samt söka upp potentiella affärsmöjlighter inom den svenska marknaden, och förbättra samt revidera NIOs service strategi.
Erfarenhetskrav:
  • 3+ års-erfarenhet inom liknande management roller i premium/fordons industrin
  • Utbildning: Bachelor's degree/kandidat examen föredras. Examen i automotive engineering föredras men är inget krav.
  • Arbetserfarenhet: En gedigen erfarenhet inom fordons aftersales service, speciellt inom 4S shops.
  • Datorkunskaper: excel/ppt/word.
  • Övriga krav inkluderar starka kommunikations egenskaper, en stark förhandlingsförmåga, samt en entreprenörskapsmentalitet

Om du tycker att detta låter intressant och om NIOs varumärke är något som fångar din uppmärksamhet, så tar vi gärna emot din ansökan med öppna armar.

Det här är inte bara ett annat jobb, det är en möjlighet att gå med i en rörelse och få påverka konverteringen till ett mer hållbart sätt att transportera sig på. Om du brinner för förändringsarbete som positivt påverkar samhället, ansök.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nio.com/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Sverige, vi är NIO.
Vi erbjuder nästa generations smarta och högpresterande elfordon i premiumsegmentet.

Blue Sky Coming beskriver vår filosofi om en ljusare och mer hållbar framtid. Det är det som driver oss – varje dag, över hela världen. Vill du följa med på en spännande och rolig resa där vi tillsammans gör stor skillnad?

Vilka vi är
NIO är en innovativ pionjär och ledande tillverkare av elfordon. Vi grundades 2014 och är idag noterade på tre börser, New York, Hong Kong & Singapore. Vårt uppdrag är att bygga en community baserad på intelligenta elbilar som skapar glädje & entusiasm där vi och våra användare utvecklas tillsammans med användarna.

Allt handlar om våra användare.
Bilindustrin står inför radikala förändringar. I synnerhet ligger fokus på olika användarupplevelser och innovation av teknologier. Vi ger våra användare en ny, smidigare definition av konceptet "att vara bilägare".

Framtiden är nu.
På NIO utmärker vi oss genom våra kontinuerliga tekniska innovationer, såsom våra ledande batteribytesteknologier, "Battery as a Service" eller BaaS, som vi kallar det i dagligt tal. Det gäller även våra unika autonoma körtekniker och "Autonomous Driving as a Service", som vi har kallat ADaaS. Dessutom sticker alla våra modeller ut med sin tilltalande design och höga kvalitet. En kvalitet som ger våra användare några av de bästa garantivillkoren och tjänsterna på marknaden.

Nu är det dags.
2022 blir året då NIO verkligen expanderar med raketfart. Vi kommer att etablera oss under de kommande åren i ett stort antal europeiska länder – och Sverige redan i år. Se mer om oss och vårt unika koncept på www.nio.com.