Marketing Coordinator

Marketing Coordinator

Från första dagen var NIO´s mål aldrig att vara ett konventionellt bilmärke.

Det innebar att verkligen utveckla helt ny teknik och att på riktigt ompröva vad bilägande innebär. Vi förändrar våra användares relation till bilar genom att istället fokusera på hur vi kan bidra till ett härligare liv och ett starkt community. Vill du vara med på vår resa?

På NIO letar vi efter de bästa talangerna som ska vara en del av det marknadsteam som ska driva NIOs lansering, varumärkesbyggnad och utveckling på den svenska marknaden. Vi söker mycket ambitiösa, lösnings- och teamorienterade människor som drivs av korta deadlines och ett högt tempo med massor av energi.

Vad innebär rollen som Marketing Coordinator?

 • Jobba på marknads- och kommunikationsavdelningen med textöversättningar från engelska till svenska, enklare copy writing, content-editering och annan materialanpassning
 • Rese- och servicebokning för event och kontakt med externa leverantörer för tillhandahållande av den logistik som krävs som till exempel transport, hotell etc.
 • Bemästra de vanligaste programmen i Adobe Creative cloud med flexibilitet för snabba implementeringar/ändringar i material
 • Ta hand om all upphandling av nya leverantörer och följa de globala inköpsprocesserna för detta med centrala team.
 • Assistera marknadsavdelningen internt i kontoret; fakturering, kostnadshantering, finansiell administration, uppföljning av data och analys.
 • Klientbokning och arrangerande av bokning för mötesrum, avtalshantering, schemaläggning av möten mot externa partners.
 • Dokumenthantering för interna möten, påminnelse till medarbetare kring viktiga deadlines och koordinering av en organiserad arbetsmiljö.
Med mera!

Vem söker vi?

 • En organiserad person som trivs med att bygga struktur
 • En bra kommunikatör som har ett sinne för att driva processer
 • En person som trivs med ett högt arbetstempo
 • En person med ett starkt intresse för generell dataanalys och design
Krav:
 • Intuitiv och avancerad kunskap i Engelska och Svenska
 • Proaktiv i ditt utförande av de jobbuppdrag som du står inför
 • Fullständig gymnasieutbildning
 • En vana vid att göra datadrivna beslut


 • Vi ser gärna högre utbildning inom marknadsföring eller kommunikation som meriterande.


Mer info
Telefon 0700427030
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Sverige, vi är NIO.
Vi erbjuder nästa generations smarta och högpresterande elfordon i premiumsegmentet.

Blue Sky Coming beskriver vår filosofi om en ljusare och mer hållbar framtid. Det är det som driver oss – varje dag, över hela världen. Vill du följa med på en spännande och rolig resa där vi tillsammans gör stor skillnad?

Vilka vi är
NIO är en innovativ pionjär och ledande tillverkare av elfordon. Vi grundades 2014 och är idag noterade på tre börser, New York, Hong Kong & Singapore. Vårt uppdrag är att bygga en community baserad på intelligenta elbilar som skapar glädje & entusiasm där vi och våra användare utvecklas tillsammans med användarna.

Allt handlar om våra användare
Bilindustrin står inför radikala förändringar. I synnerhet ligger fokus på olika användarupplevelser och innovation av teknologier. Vi ger våra användare en ny, smidigare definition av konceptet "att vara bilägare".

Framtiden är nu
På NIO utmärker vi oss genom våra kontinuerliga tekniska innovationer, såsom våra ledande batteribytesteknologier, "Battery as a Service" eller BaaS, som vi kallar det i dagligt tal. Det gäller även våra unika autonoma körtekniker och "Autonomous Driving as a Service", som vi har kallat ADaaS. Dessutom sticker alla våra modeller ut med sin tilltalande design och höga kvalitet. En kvalitet som ger våra användare några av de bästa garantivillkoren och tjänsterna på marknaden.

Nu är det dags
2022 blir året då NIO verkligen expanderar med raketfart. Vi kommer att etablera oss under de kommande åren i ett stort antal europeiska länder – och Sverige redan i år. Se mer om oss och vårt unika koncept på www.nio.com.