Service Advisor

Service Advisor

Vad innebär rollen som NIO Service Advisor:
  • Agera länk mellan NIO Sveriges auktoriserade verkstäder, kommande NIO service centers och NIOs kunder
  • Via interna system kunna hantera det administrativa arbete som uppstår mellan NIOs kunder och verkstäder.
  • Agera samarbetspunkt för de tekniker på verkstäderna och kravhantering för användare av NIOs fordon.
  • Du är bekväm med att sätta dig in i olika system och kunna lära dig effektiv hantering av de tekniska lösningar som främjar kommunikation mellan verkstäder och kunder.

Vem är det vi söker:
  • Du har ett starkt intresse för system-administrativa ärenden och kan på ett organiserat sätt använda dig av tillgängliga tekniska verktyg.
  • Du har ett kundorienterat tankesätt och lägger stor vikt i att göra det så bra som möjligt för de användare utav NIO Sveriges bilar
  • Du har ett brinnande intresse för fordon.
Mer info
Telefon 0700427030
Email Mejla NIO Sverige
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Sverige, vi är NIO.
Vi erbjuder nästa generations smarta och högpresterande elfordon i premiumsegmentet.

Blue Sky Coming beskriver vår filosofi om en ljusare och mer hållbar framtid. Det är det som driver oss – varje dag, över hela världen. Vill du följa med på en spännande och rolig resa där vi tillsammans gör stor skillnad?

Vilka vi är
NIO är en innovativ pionjär och ledande tillverkare av elfordon. Vi grundades 2014 och är idag noterade på tre börser, New York, Hong Kong & Singapore. Vårt uppdrag är att bygga en community baserad på intelligenta elbilar som skapar glädje & entusiasm där vi och våra användare utvecklas tillsammans med användarna.

Allt handlar om våra användare
Bilindustrin står inför radikala förändringar. I synnerhet ligger fokus på olika användarupplevelser och innovation av teknologier. Vi ger våra användare en ny, smidigare definition av konceptet "att vara bilägare".

Framtiden är nu
På NIO utmärker vi oss genom våra kontinuerliga tekniska innovationer, såsom våra ledande batteribytesteknologier, "Battery as a Service" eller BaaS, som vi kallar det i dagligt tal. Det gäller även våra unika autonoma körtekniker och "Autonomous Driving as a Service", som vi har kallat ADaaS. Dessutom sticker alla våra modeller ut med sin tilltalande design och höga kvalitet. En kvalitet som ger våra användare några av de bästa garantivillkoren och tjänsterna på marknaden.

Nu är det dags
2022 blir året då NIO verkligen expanderar med raketfart. Vi kommer att etablera oss under de kommande åren i ett stort antal europeiska länder – och Sverige redan i år. Se mer om oss och vårt unika koncept på www.nio.com.