Vikarie till förskola och fritidshem

Vikarie till förskola och fritidshem

Vi söker dig som är barnskötare eller har erfarenhet av arbete med barn för arbete i förskola och/eller skolans fritidshemsverksamhet. Vi erbjuder personligt matchade vikariat av varierande längd och omfattning och du styr själv när och var du ska arbeta. Det gör att arbetet enkelt kan kombineras med exempelvis studier eller vara ett tillfälle bygga på sitt cv med fördjupade erfarenheter.

Hos oss får du:
  • Personligt matchade jobberbjudande efter dina önskemål och kompetens
  • En grundläggande introduktionskurs
  • Handledning och kompetensutveckling
  • Kollektivavtal, försäkringsskydd och tjänstepension
Vi följer dig under dina uppdrag och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

Som vikarierande pedagog ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och medverkar till trygga och meningsfulla dagar för barnen. Som vikarie är det en stor tillgång att vara nyfiken, lyhörd och aktiv samt ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team.

Kvalifikationer

  • Slutförd gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete med barn och unga
  • Goda referenser
  • Svenska i tal och skrift
För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregistret avseende arbete i Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se

Vill du ansöka eller har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08 505 808 00 vardagar mellan kl. 10.00 – 16.00 eller att registrera din ansökan.
Mer info
Telefon 08 505 808 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.vikariepoolen.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning.