Lärarvikarie

Lärarvikarie

Vi söker dig som vill arbeta som lärarvikarie under läsåret 2019-2020. Vi erbjuder personligt matchade vikariat av varierande längd och omfattning och du styr själv när och var du ska arbeta. Det gör att arbetet enkelt kan kombineras med exempelvis studier eller vara ett tillfälle bygga på sitt cv med fördjupade erfarenheter.

Som lärarvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och bidrar till meningsfulla och trygga skoldagar för eleverna. Du leder lektionerna efter den plan som finns samt gör förberedelse och efterarbete. I de lägre årskurserna arbetar du tillsammans med resurspedagoger i klassrummet. Som vikarie är det en stor tillgång att vara nyfiken, lyhörd och aktiv samt ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team.

Hos oss får du:
  • Personligt matchade jobberbjudande efter dina önskemål och kompetens
  • En grundläggande introduktionskurs
  • Handledning och kompetensutveckling
  • Kollektivavtal, försäkringsskydd och tjänstepension
Vi följer dig under dina uppdrag och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

Kvalifikationer

  • Slutförd eller påbörjad eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av undervisning i grundskolan eller gymnasieskolan.
  • Lärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning är särskilt meriterande.
  • Goda referenser.
  • Svenska i tal och skrift
För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret avseende arbete i Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se

Vill du ansöka eller har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08 505 808 00 vardagar mellan kl. 10.00 – 16.00 eller att registrera din ansökan.
Mer info
Telefon 08 505 808 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vikariepoolen.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning.