Kock i förskola och skola

Kock i förskola och skola

Är du kock och söker ett flexibelt arbete där du kan styra din tid? Vi söker kockar för arbete på förskolor och skolor under läsåret 2019–2020. Hos oss anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta, vilket gör att du enkelt kan kombinera uppdrag hos oss med andra åtaganden.

Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro under en begränsad period och bidrar till att verksamheten flyter på som vanligt. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i skol- och förskolekök, tillagning av lunchen, förbereda mellanmål, disk och städning. Du har ansvar för egenkontroll utifrån din roll och arbetsplatsens program, samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I skolor och större förskolor ingår man i ett team medan man arbetar ensam i de flesta förskolekök

Hos oss får du introduktion till arbetet, handledning och kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal, försäkringsskydd och tjänstepension. Vi följer dig under dina uppdrag och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildningen Restaurang och storhushåll eller motsvarande.
  • 1–2 års erfarenhet av arbete som kock i förskolekök, skolkök eller motsvarande storkök.
  • Goda kunskaper om och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost.
  • God kunskaper om de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolan och skolan.
  • Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt och trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp.
För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister avseende arbete i Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Vill du ansöka eller har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08 505 808 00 vardagar mellan kl. 10.00 – 16.00 eller att registrera din ansökan.
Mer info
Telefon 08 505 808 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vikariepoolen.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning.