Modevarumärket Neuw söker en Logistics Coordinator

Modevarumärket Neuw söker en Logistics Coordinator

Neuw och Three By One söker nu en driven Logistics Coordinator!

Three By One är ett koncernnamn för tre svensk-australiensiska modevarumärken: Neuw, ABrand och Rolla's. I tjänsten som Logistics Coordinator ges alltså möjligheten att få arbeta med kända jeans-varumärken, och samtidigt vara med i en fortsatt tillväxtresa. Vill du utvecklas, vara med och påverka samt vara delaktig i att utveckla ett växande bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vad gör en Logistics Coordinator hos oss?

Som Logistics Coordinator hos oss kommer du ansvara för inköpsorderflödet för ett av varumärkena. Allt från planering av fraktvägar från fabrik till att det går ut till kund. Du kommer agera som nyckelaktör i flödet, och ha nära kontakt med Supply Chain och huvudkontoret i Australien, där produktionen ligger. I din roll ingår att övervaka alla in- och utleveranser gentemot Supply Chain, samt tillhandahålla säljteamet med proaktiv information angående problem som kan påverka leveranser till våra kunder. Rollen som Logistics Coordinator är bred och mångsidig, men ditt fokus kommer att vara på flödet och pågående prognos- samt planeringsprocesser.

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du - precis som vi - drivs av att uppnå fantastiska resultat! Som person är du analytisk och ansvarstagande, och drivs av att utvecklas med rollen. Du är ödmjuk inför de utmaningar som kommer, och ser till att bidra till en god atmosfär. Du ser dig själv som en prestigelös teamplayer, med ett intresse för planering, noggrannhet och detaljer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av logistisk, och inte räds att ta dig an nya utmaningar!

Bakgrund och kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll, gärna inom samma bransch. Eftergymnasial utbildning inom området är inget krav, men något vi ser som meriterande. Vi ser även att du:
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
  • Har goda kunskaper i GARP ERP-system, samt Excel.
  • Har förståelse för de komplexa flöden som detaljhandeln medför.
Placeringsort: På vårt svenska huvudkontor på Skeppsbron i Stockholm.

Är du vår framtida Logistics Coordinator?

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Anton Fredriksson, 070-3115159. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.

OBS! Vänta inte med din ansökan då intervjuer kan komma att ske löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEUW grundades av Svensk-Australiensiska ThreeByOne 2009 och är idag ett av Skandinaviens snabbast växande varumärken inom premium segmentet för Jeans. NEUW's huvudsegment är idag jeans till dam och herr, men är även stark växande inom apparel och pants. Varumärket säljs globalt på butiker såsom Nordiska Kompaniet, Selfridges, Harvey Nichols, Fred Segal, OAK, American Rag etc. NEUW riktar sig till en kvalitetsmedveten kund i åldern 20-35 med urban kvalitetsmedveten livsstil och med ett intresse kring kreativitet, kultur och musik.