Modevarumärket Neuw söker Business Controller!

Modevarumärket Neuw söker Business Controller!

Neuw och Three By One söker nu en affärsdriven Business Controller!

Three By One är ett koncernnamn för tre svensk-australiensiska modevarumärken: Neuw, A Brand och Rolla's. I tjänsten som Business Controller ges alltså möjligheten att få arbeta med tre varumärken under en flagg, och samtidigt vara med i en fortsatt tillväxtresa! Vill du utvecklas, vara med och påverka samt vara delaktig i att utveckla ett växande bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vad gör en Business Controller hos oss?

Vår Business Controller övervakar Three By One EU:s finansiella verksamhet och delar ansvaret för organisationens ekonomiska och finansiella resultat. Som Business Controller kommer du att vara delaktig i den ekonomiska uppföljning och analys, samt utformningen och implementeringen av övergripande affärsplaner. Du kommer också personligen hantera alla funktioner för verksamhetens ekonomiska drift. Du ska med andra ord attraheras av att vara spindeln i nätet med stor variation på arbetsuppgifter, högt som lågt. I tjänsten ingår bland annat att:
 • Arbeta löpande med analyser av inköp, omsättning, bruttovinst och varulager.
 • Agera beslutstöd och analys mot den operativa verksamheten och ledningen.
 • Förse säljteamet med kostnads-, marginalberäkningar och ROI.
 • Utveckla avdelningens metoder, modeller och rapporter.
 • Arbeta löpande med uppföljning av finansiell utveckling för verksamheten, både strategiskt och operativt.
 • Delta i utvecklingsprojekt samt projekt som säkerställer företagets tillväxt i framtiden, både för den svenska och den europeiska verksamheten.
Vem är du?

Vi tror att du är en riktig doer, en person med stark analytisk förmåga som gillar att skapa struktur, rutiner och processer. Du har mycket god affärsförståelse, och har tidigare arbetat med ekonomi. Vi tror också att du har ett öga för detaljer, samtidigt som du har en god överblick över helheten. Du tar stort ansvar i ditt arbete, och är trygg i dina kunskaper. För att trivas hos oss tror vi att du har en vilja av att vidareutvecklas i din roll och inte skräms av att se förändring som nyckeln till framgång!

Bakgrund och kvalifikationer

Du har troligtvis en eftergymnasial examen inom ekonomi/business/controlling. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men besitter ett stort eget driv när det kommer till att lära sig nya saker. Troligtvis är du idag Junior Controller. Vi ser även att du har:
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
 • Goda kunskaper i Excel och mycket meriterande om du dessutom har erfarenhet av GARP ERP system.
 • En förståelse för komplexiteten i detaljhandeln.
 • Vissa kunskaper inom redovisning, samt förmågan att översätta komplex finansiell information till icke-finansiella intressenter.
 • Erfarenhet från mode/konfektion anses vara mycket meriterande!
Vad vill vi erbjuda dig?

Som Business Controller hos oss får du möjlighet till att jobba affärsnära, med chans att påverka och utmana bolagets affärsbeslut i en föränderlig bransch med högt tempo. Du blir en del av bolagets spännande resa och får en nyckelroll i att vara med och utveckla processer och rutiner för att optimera lönsamhet och kapitalutnyttjande inom affärsområdet. Vi har kontor på Skeppsbron och det är här the magic happens från den svenska basen!

Är du vår framtida Business Controller?

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Stina Koskijev, 0705177553 eller stina@infinithr.se. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.

Obs! Vi önskar din ansökan senast 26/11 - helst tidigare än så!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEUW grundades av Svensk-Australiensiska ThreeByOne 2009 och är idag ett av Skandinaviens snabbast växande varumärken inom premium segmentet för Jeans. NEUW's huvudsegment är idag jeans till dam och herr, men är även stark växande inom apparel och pants. Varumärket säljs globalt på butiker såsom Nordiska Kompaniet, Selfridges, Harvey Nichols, Fred Segal, OAK, American Rag etc. NEUW riktar sig till en kvalitetsmedveten kund i åldern 20-35 med urban kvalitetsmedveten livsstil och med ett intresse kring kreativitet, kultur och musik.