Tätskiktsmontör Stockholm

Tätskiktsmontör Stockholm

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industry marknadsför sina produkter under varumärket Binab. Binab utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt.

Din roll som Tätskiktsmontör
Din roll innebär arbete ute på fältet tillsammans med dina kollegor. Arbetsområde är Stockholm, Uppsala och Södertälje i huvudsak. Du kommer att utföra tätskikt på broar, gårdar och terrasser i form av tätskiktsmatta och olika sorters gjutasfalt.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå. Tidigare erfarenhet från tätskiktsarbete är meriterande. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med gott kamratskap.

Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Tjänsten avser tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss?
Kontakta gärna Linda Wållgren, Södra Stockholm 070-8235041 eller Serkan Ceylan, Norra Stockholm 072-5489239 om du har frågor om tjänsten.
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 3 oktober.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 3 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.