Supervisor/Arbetsledare

Supervisor/Arbetsledare

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. Våra tjänster efterfrågas mer och mer och för att möjliggöra expansion söker vi en Supervisor/arbetsledare till Area Berggruppen Mitt med fokus på entreprenader.

Här är dina nya utmaningar
Som Supervisor/arbetsledare driver du verksamheten tillsammans med medarbetare och underentreprenörer. Det innebär att du bland annat ansvarar för att planera och medverka till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt för att anskaffa resurser och fördela arbetet inom projektet. Du kommer att arbeta inom Area Berggruppen Mitt (framför allt Stockholm/Mälardalen) men arbete inom övriga delar av Region Berggruppen kan bli aktuellt.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från anläggning-/mark- eller bergbranschen. Sprängteknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har goda administrativa kunskaper samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. God datorvana är ett krav.

Vi söker dig som vill utvecklas med nya utmaningar. Som person är du ansvarsfull, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl medarbetare som kunder. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas eventuellt provanställning. Önskvärd placering är Rosersberg, norr om Stockholm, men andra placeringsorter kan ev diskuteras. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-02-02. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Mats Birkestål 076-142 63 83 på eller Supervisor Filip Eriksson på 0790-78 71 29.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.