Site Managers till Stone Material - Region Öst

Site Managers till Stone Material - Region Öst

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Stenmaterial, som i huvudsak utvinns i egna täkter, används både vid asfaltproduktion och som insatsmaterial i bygg- och anläggningsprojekt och används också till exempel vid grundläggning av bostäder, kontor och industrier, men också i betongindustrin. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.

Region Öst växer och vi behöver förstärka vår verksamhet i Stockholm och Uppsala med engagerade och drivande Site Managers

Här är dina nya utmaningar
Som Site Manager på NCC har du ansvar för täktplanering, planera för tillstånd och leda verksamheten från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering, miljö- och arbetsmiljöansvar, leda och följa upp verksamhet och ekonomi utifrån produktionsplanering samt budget-/prognos. Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare tre site managers och tre säljare. Du har personalansvar för två-tre arbetsledare och tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver ni tillsammans projekten framåt. I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt arbete samt att vårda våra kunder, både interna som externa. Ditt arbetsområde blir Stockholm och Uppsala.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt kunskap om mark och anläggning och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt. Du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete. Flerårig erfarenhet ifrån ballastproduktion samt en lokal förankring till arbetsområdet ses som meriterande för tjänsten. Som person är du självständig, drivande och affärsmässig. Du trivs med att planera samt leda och utveckla personal. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, kollegor och underentreprenörer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. Placeringsort inom Stockholm på vårt kontor i Rosersberg eller i Västberga.

Kom och väx! Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om rollen som Site Manager inom Region Öst? Kontakta gärna Area Manager Joachim Jansson 073- 068 04 45. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-06-30.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.