Site Manager

Site Manager

Stockholmsregionen har en stark tillväxt och inom vårt Area Managerområde Öst behöver vi förstärka vår verksamhet med en erfaren Site Manager.

Här är dina nya utmaningar

Som Site Manager har du ansvaret för täktplanering inklusive årlig produktionsplanering för ett antal bergtäkter- och terminaler. Du säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt utifrån gällande tillstånd samt upprättar och följer upp budget och prognos utifrån produktionsplaneringen. Du har fullt kvalité-, miljö- och arbetsmiljöansvar för dina verksamheter.

I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt arbete, samt att vårda våra kunder, så väl interna som externa. Du rapporterar direkt till Area Manager och i teamet ingår ytterligare Site managers och säljare. Du kan komma att fungera som mentor för yngre kollegor. Du har ett direkt personalansvar för egna medarbetare, som främst består av Supervisor och Produktionsstöd. Tillsammans med engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt. Ditt arbetsområde blir Stockholm med omnejd.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning alternativt kvalificerad yrkesutbildning med inriktning bergmaterial alternativt bygg och/eller anläggningsverksamhet. Du har flerårig erfarenhet från motsvarande roll, alternativt arbetat minst 5 år som Supervisor/arbetsledare inom krossverksamhet eller vid anläggningsprojekt. Du har flerårig erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete.

Du är affärsmässig och drivs av att nå uppställda mål. Du har god ekonomisk förståelse och trivs med att planera och följa upp verksamheten. Vidare har du en kommunikativ förmåga och du är bra på att upprätthålla goda relationer. Du är en trygg ledare med förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, du trivs med att delegera och ställa krav, och inte minst leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. Placeringsort inom Stockholm på vårt kontor i Rosersberg eller i Västberga.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-01-22. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Area Manager Joachim Jansson 073- 068 04 45 alt mailadress joachim.jansson@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.