Site Manager

Site Manager

NCC Industry sektor Stens berggrupp består av ca: 80 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. Vi utför både entreprenader och täktsprängningar och har en omsättning på ca: 300 Mkr. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att möjliggöra expansion söker vi en Site Manager till Mälardalen med fokus på entreprenader runt Stockholmsområdet.

Här är dina nya utmaningar

Som Site Manager ansvarar du för verksamhetens planering, genomförande och uppföljning, vilket innefattar både personal- och ekonomiansvar. Du medverkar i anbudsprocessen och arbetar aktivt för att säkerhetsställa en god orderingång. I din roll ingår även att utveckla kundrelationer, både nya och gamla. Du säkerställer och samordnar våra egna resurser och underentreprenörer för att leda produktionen mot fastställda mål vilket även innebär ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning bergmaterial, alternativt bygg och anläggning. Sprängteknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har erfarenhet av arbetsledning inom berg- alternativt mark och anläggningsverksamhet. Du ska ha goda administrativa kunskaper, god datavana samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som är en affärsmässig entreprenör med stark förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer och lönsamma affärer. Du är mycket ansvarsfull och har sinne för ekonomi och planering. Du trivs med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Önskvärd placering är på NCCs kontor i Rosersberg, Stockholm, men även andra placeringsorter inom Area Managerområdet kan diskuteras. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Resor med övernattning kan förekomma.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-08-04. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Area Manager Fredrik Eklind på telefon 070-354 70 76 alt mailadress fredrik.eklind@ncc.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.