Säljare/Area Sales Representative till Stone Material

Säljare/Area Sales Representative till Stone Material

Din roll hos oss
Som säljare hos oss representerar du Sektor Stenmaterials erbjudande och är med och skapar attraktiva och kundanpassade lösningar som leder NCC till en ännu starkare position på marknaden. Ditt arbetsområde blir Stockholm och Uppsala och du kommer självständigt att ansvara för affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hitta vägar att nå kundsegment och marknader utifrån våra strategiska mål. I teamet finns engagerad och erfaren produktionspersonal och ett säljteam som du kommer att ha ett nära samarbete med. Du rapporterar till Area Manager för region Öst.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har arbetat som säljare eller ledare inom täktverksamheter eller anläggningsbranschen. Du har med fördel en eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning. Det är meriterande om du har dokumenterad försäljningserfarenhet från branschen samt har ett upparbetat nätverk i regionen.

Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du förstår komplexiteten i teknisk projektförsäljning mot bygg och anläggningsbranschen samt värdet av en tydlig närvaro ute hos kund. Du har lätt för att skapa nya kontakter och utveckla och underhålla långsiktiga relationer. Du är strukturerad och har en god ekonomisk förståelse. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten har sin placering i Rosersberg, Stockholm och tjänsten innebär en del resor då kundbesök är frekvent förekommande. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 12 juli 2018. Vill du veta mer om rollen som Säljare till Stone Material, kontakta gärna Region Manager Niclas Midlöv 070-088 88 72 eller Rekryteringsansvarig Suzanne Falk 076-521 61 82. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 12 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.