Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Har du minst 3 års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som projektingenjör med fokus på kostnadsstyrning och letar efter nya utmaningar? Till vår avdelning NCC Bostad i Stockholm söker vi nu efter en ny projektingenjör med placering på våra projekt i Stockholmsområdet. Hos oss erbjuds du en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Din nya utmaning

Som projektingenjör tillhör du vår bostadsavdelning i Stockholm och är en central del i att vårt bostadsprojekt är lönsamma och levererar en kvalitativ produkt. Du kommer att tillhöra en grupp med andra produktionsroller där din närmsta chef är en av våra projektchefer på avdelningen. Du har också kunskapsutbyten och forum tillsammans med våra övriga projektingenjörer på avdelningen för att utveckla och förbättra vårt arbete.

Du kommer att inneha en roll med stor variation där du sitter centralt i projektet och har både kontakt mot platsledning såväl som mot produktion. Ditt huvudsakliga ansvar handlar om att fungera som en rådgivande och stöttande funktion till Platschef och Projektchef för ditt tilldelade projekt där du i huvudsak kommer att ansvara för projektets kostnadsstyrning i MAP. Utöver ditt ansvar för konstandsstyrningen kommer du att stötta i tidsplanering, kontraktsadministration, kvalitets- och miljöfrågor vilket ger dig en stor inblick och delaktighet i projektet.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har under ett par år skaffat dig erfarenhet från en liknande roll med starkt fokus på kostnadsstyrning och projektekonomi. Starkt meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i MAP.

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning. Du har en förmåga att planera ditt arbete, självständigt söka efter information. Du är en lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion krävs det också att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår.

Ytterligare information

Vi söker två projektingenjörer för anställning på heltid. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placering är antingen på vårt projekt Stationslunden, ett större bostadsprojekt som omfattar både bostadsrätter och hyresrätter, eller Cykelverkstan som är i pågående produktion av 111 bostadsrätter i Täby park.

Tjänsten har placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enligthet med NCC:s säkerhetskultur.

Jobba på NCC

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd.

Ytterligare information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-02-28. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna HR Rekryteringskonsult Karin Österman de Wall på karin.osterman.de.wall@ncc.se.

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.