Projektingenjörer till Bostad Stockholm

Projektingenjörer till Bostad Stockholm

Projektingenjörer till Bostad Stockholm

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som projektingenjör med fokus på kostnadsstyrning och letar efter nya utmaningar?

Till vår avdelning NCC Bostad i Stockholm söker vi nu efter två nya projektingenjörer med placering på våra projekt i Stockholmsområdet. Hos oss erbjuds du en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om rollen som Projektingenjör

Som projektingenjör tillhör du vår bostadsavdelning i Stockholm och är en central del i att våra bostadsprojekt är lönsamma och levererar en kvalitativ produkt. Du kommer att tillhöra en grupp med andra produktionsroller där din närmsta chef är en av våra projektchefer på avdelningen. Du har också kunskapsutbyten och forum tillsammans med våra övriga projektingenjörer på avdelningen för att utveckla och förbättra vårt arbete.

Du kommer att inneha en roll med stor variation där du sitter centralt i projektet och har både kontakt med platsledningen såväl som med yrkesmedarbetarna i produktionen. Ditt huvudsakliga ansvar handlar om att fungera som en rådgivande och stöttande funktion till Platschef och Projektchef för ditt tilldelade projekt där du i huvudsak kommer att ansvara för projektets kostnadsstyrning i MAP. Utöver ditt ansvar för konstnadsstyrningen kommer du att stötta i tidsplanering, kontraktsadministration, kvalitets- och miljöfrågor vilket ger dig en stor inblick och delaktighet i projektet.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har under ett par år skaffat dig erfarenhet från en liknande roll med starkt fokus på kostnadsstyrning och projektekonomi. Starkt meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i MAP.

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning. Du har en förmåga att planera ditt arbete, självständigt söka efter information. Du är en lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion krävs det också att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår.

Ytterligare information

Vi söker två projektingenjörer för anställning på heltid. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placering är antingen på vårt projekt Stationslunden, ett större bostadsprojekt som omfattar både bostadsrätter och hyresrätter, eller i pågående projekt i Täby park.

Vi erbjuder

Med Norden som bas och vår strävan att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle för alla, är vi övertygade om att det startar med våra medarbetare. Vi är stolta över att vara en central del i samhällsutvecklingen där vi genom våra produkter, tjänster och projekt utvecklar och skapar framtidens infrastruktur, boende, kontor, sjukhus och badhus med människan och hållbarhet i centrum.

Vår framgång bygger på vår kunskap och våra värderingar vilket gjort att vi är det ledande bygg-och fastighetsutvecklingsföretaget i Norden med 15 500 engagerade medarbetare som delar vår vision att ”Förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna”

Om du delar vårt syfte, vill utvecklas på vägen och värderar balans mellan jobb - fritid, rättvisa förmåner, säkerhetskultur och drivna kollegor är vi troligen rätt för varandra. Välkommen till NCC!

Kontakt

Tycker du tjänsten låter intressant? Ansök omgående med ditt CV eller Linkedinprofil, dock senast 2020-11-20.

För frågor kring tjänsten når du Produktionschef Magnus Jäderberg på telefon 0702-493240. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Partner, Anna Nyberg på telefon 0765-215859.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.