Intresseanmälan examensarbete våren 2020 - NCC

Intresseanmälan examensarbete våren 2020 - NCC

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2020 är du välkommen att göra din intresseanmälan här. Är ni två som ska skriva examensarbetet tillsammans ber vi er båda att skicka in en varsin ansökan. Skriv i er förslagsbeskrivning vem ni planerar att skriva tillsammans med.

Urvalskriterierna kommer grunda sig på CV, personligt brev, betyg på hittills avslutade kurser och ett genomarbetat samt konkret förslag på din frågeställning (ca 0,5 - 1 A4). Glöm därför inte att bifoga dessa dokument i din ansökan.

Vill du veta mer om examensarbete på NCC?
Har du frågor om examensarbete på NCC kan du kontakta Johanna, HR-Specialist Employer Branding, Johanna.Jonsson1@ncc.se. Urval görs löpande ansök dock senast den 6 januari 2020

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.