Intresseanmälan examensarbete hösten 2018

Intresseanmälan examensarbete hösten 2018

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2018 är du välkommen att göra din intresseanmälan här. Är ni två som ska skriva examensarbetet tillsammans ber vi er båda att skicka in en varsin ansökan. Skriv i er förslagsbeskrivning vem ni planerar att skriva tillsammans med.

Urvalskriterierna kommer grunda sig på CV, personligt brev, betyg på hittills avslutade kurser och ett genomarbetat och konkret förslag på din frågeställning (ca 0,5 - 1 A4). Glöm därför inte att bifoga dessa dokument i din ansökan.

Vill du veta mer om examensarbete på NCC?
Har du frågor om examensarbete på NCC kan du kontakta Sara Berger, HR-Specialist Employer Branding, sara.berger@ncc.se. Urval görs löpande ansök dock senast den 30 juni 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.