Innesäljare/Area Back Office Sales Representative

Innesäljare/Area Back Office Sales Representative

Din roll hos oss
Som Innesäljare/Area Back Office Sales Representative hos oss representerar du Sektor Stenmaterials erbjudande och ansvarar för försäljning mot segmentet med lägre volym i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår att sälja hela lokala sortimentet av stenmaterial enligt regionens sälj och marknadsplan. Du är med och tar fram marknadsanalys samt sälj- och marknadsplan, upprättar säljbudget och genomför områdeskampanjer. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundkontakter för att identifiera nya affärsmöjligheter. I teamet finns engagerad och erfaren produktionspersonal och ett säljteam som du kommer att ha ett nära samarbete med. Du rapporterar till Area Manager region Öst.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har erfarenhet från täktverksamhet eller anläggningsbranschen alternativt närliggande bransch. Du har med fördel arbetat som säljare eller i annan likvärdig roll. Du har lägst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har ett upparbetat nätverk i regionen inom branschen.

Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du förstår komplexiteten i teknisk projektförsäljning mot bygg och anläggningsbranschen samt värdet av en närvarande dialog med kund. Du har lätt för att skapa nya kontakter och utveckla och underhålla långsiktiga relationer. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Ytterligare information
I distriktet har vi två lokalkontor och du kommer att utgå ifrån något av dessa. Resor kan förekomma i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ansök idag
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 25 juli 2018. Vill du veta mer om rollen som Innesäljare till Stone Material, kontakta gärna Region Manager Niclas Midlöv 070-088 88 72 eller Rekryteringsansvarig Suzanne Falk 076-521 61 82. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 12 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.