HR Manager

HR Manager

Som HR/Staffing Manager på Montage erbjuds du arbete i en dynamisk och internationell miljö. Montage står inför nya utmaningar och vill därför förstärka sin kompetens inom Bygg- och Tjänstemannaavtalet. Som HR/Staffing manager har du dina direktrapporterande medarbetare och kollegor Warszawa men kommer samtidigt samarbeta nära VD gällande bolagets strategiska utveckling.

Montage är NCC:s bemanningsbolag som har funnits sedan 2015. Syftet med NCC Montage är att säkerhetsställa kapacitet, transparens och konkurrenskraft när projekt har behov av bemanning för att täcka arbetstoppar. Bolaget rekryterar polska yrkesarbetare till projekt i norden inom främst form, armering och betong samt träarbete.

Placering

Placering kan vara i Sverige, i Solna eller i Warszawa. Frekventa resor förekommer.

Här är dina nya utmaningar
 • Övergripande ansvar för Montage resursplanering
 • Säkerställa rätt kompetens på projekten
 • Stötta rekryterare och bemanningsplanerare i det dagliga arbetet
 • Varsko ledningen i god tid vid onormala förhållanden av över/underskott av medarbetare
 • Huvudansvarig för stöd till Montage tjänstemän/team leaders inom Byggavtalet samt Tjänstemannaavtalet inom samtliga områden (tex anställa, avsluta, rehabilitering etc.) och länder (Sverige, Norge och Danmark)
 • Övertalighetshantering av yrkesarbetare (turordningslistor, förhandlingar etc.)
 • Genomföra fackliga förhandlingar gentemot Byggnads och Ledarna i Sverige
 • Förhandling inför permittering
 • Säkerställa att arbetstidsförläggning samt arbetstidslagen hanteras korrekt på projekten i samtliga länder
 • Medlem i Montage ledningsgrupp
 • Leda HR/staffing teamet bestående av två medarbetare
Erfarenheter/kunskaper

Du har 3-4 års relevant erfarenhet från en HR Business Partnerroll där arbete med, och kunskap i Byggavtalet är ett krav, liksom erfarenhet av fackliga förhandlingar. Har du erfarenhet av resursplanering är det mycket meriterande. Du som söker den här rollen trivs med, och har förmåga att arbeta såväl operativt och strategiskt. En högskoleutbildning inom HR/Personalvetenskap eller motsvarande är meriterande men inget krav. Huvudsaken är att du har en adekvat bakgrund för rollen. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Österman, HR-specialist Rekrytering, karin.osterman.de.wall@ncc.se. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-05-12.

Varmt välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 300 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.