Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Nu söker vi en Gruppchef till specialistavdelningen teknik inom affärsområdet Infrastructure på NCC. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat väg, anläggningskonstruktion, VA, material-, geo-, berg-, mark- och vattenteknikEfterfrågan på våra tjänster är stora och därför söker vi en Gruppchef till Stockholm eller Göteborg som vill arbeta nära produktionen och medverka i våra spännande projekt, från start till mål.

Din roll
Som Gruppchef är ditt huvudsakliga uppdrag att leda och utveckla specialistgruppen inom väg, VA och dagvatten, samtidigt som du till stor del även verkar operativt i en specialistroll. Tillsammans med specialistchef ansvarar du för att leda och fördela arbetet i gruppen samt för att upprätta en god resursplanering på kort och lång sikt. Rollen innebär ett personalansvar för 4 medarbetare där du förväntas samordna och motivera din personal till utveckling.

Vidare ansvarar du för löne- och komptensutvecklingsfrågor samt ser till att avdelningens rutiner efterföljs i enlighet med NCC:s verksamhetssystem. Som Gruppchef förväntas du även genomföra kontinuerlig marknadsbevakning avseende utbud, priser och konkurrenssituation. Du arbetar också med projektanalyser för att i ett tidigt skeende kunna avgöra eventuella risker och möjligheter med kommande projekt.

Du välkomnas till NCC:s kontor i Solna alternativt i Göteborg. Tjänsten innefattar även resor till andra kontor i Sverige.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning samt har arbetat några år med tekniska utmaningar inom mark, antingen i en konsultroll eller inom entreprenadbranschen. Har du dessutom ledarerfarenhet, bredare förståelse för arbete i produktion samt andra områden inom teknik ser vi det som meriterande. Eftersom vi arbetar med 3D-modellering ser vi positivt på om du har erfarenhet av det sedan tidigare.

Din profil
Vi värderar samarbete högt och tror att en framgångsrik Gruppchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är affärsmässig, prestigelös och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor både interna och externa är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet. Vi söker därför dig som är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på engelska och svenska.

Vårt erbjudande
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Som Gruppchef får du möjlighet att arbeta i varierande projekt och utvecklas i din yrkesroll, inte bara som ledare, utan också som specialist. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta specialistchef Lars Nilsson tel. 031-771 50 83.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare och samarbetspartners.


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Teknik har idag 60 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.
Gruppen arbetar uppdragsbaserat i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet och stöttar NCC i alla skeden av projekten med bland annat anbud, utredning, projektering, rådgivning och besiktning. Läs mer på www.ncc.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.