CAD- och BIM Projektör - NCC Anläggningskonstruktion

CAD- och BIM Projektör - NCC Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en CAD- och BIM Projektör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik. Efterfrågan på våra tjänster är stora, och därför söker vi medarbetare som vill arbeta nära produktionen och medverka i våra projekt, från start till mål.

Din roll
Som CAD- och BIM Projektör arbetar du med att upprätta modeller och ritningar för konstruktioner som t.ex. broar, tunnlar och andra typer av tyngre anläggningskonstruktioner. Tillsammans med kunniga och erfarna kollegor arbetar du även med modellsamordning och utvecklingsprojekt. För att minimera riskerna i projekten och för våra kunder, arbetar vi med VDC samt digital planering, simulering och granskning i våra projekt. Rollen är huvudsakligen med placering Stockholm men eftersom enheten arbetar tätt tillsammans i projekten förkommer även en del resor mellan kontoren.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst en högskoleutbildning med inriktning mot anläggningskonstruktion eller motsvarande, samt fem års erfarenhet från en liknande roll. Har du dessutom tidigare arbetat med bygghandlingsprojektering, Trafikverkets regelverk och digitala system är det meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i främst AutoCad och Tekla, samt ha ambitionen att utvecklas inom BIM och VDC.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar tillsammans med projekt- och platschefer i produktionen. Vi hoppas att du vågar vara modig och kastar dig in i utmaningar du inte testat tidigare. Branschen står inför en spännande framtid och då tror vi att den bästa Projektören är lösningsorienterad, kreativ och gillar att komma med innovativa, tekniska lösningar. Eftersom rollen innebär dagliga kontakter med kunder och aktörer är det viktigt att du trivs i det sociala rummet och kan kommunicera både i tal och skrift, på engelska och svenska.

Vårt erbjudande
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Som Projektör på NCC får du möjlighet att arbeta i varierande projekt och utvecklas i din yrkesroll. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 31 januari 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Specialist Hanna Liedberg tel. 0790- 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Teknik har idag 60 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. Enheten Anläggningskonstruktion består idag av cirka 20 medarbetare som medverkar i många spännande projekt som exempelvis Förbifart Stockholm och Västlänken i Göteborg.
Gruppen arbetar uppdragsbaserat i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet. Läs mer på www.ncc.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.